Keystone logo

39 Master Opleidingen in Business Studies Business Administration Internationale Bedrijfsadministratie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Business Studies
  • Business Administration
  • Internationale Bedrijfsadministratie
Vakgebieden
  • Business Studies (39)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Business Studies Business Administration Internationale Bedrijfsadministratie

Een masterdiploma is de eerste stap na een bacheloropleiding in het bevorderen van je opleiding. Over het algemeen vereist dit twee jaar full-time onderzoek om te voltooien, maar het opent veel wegen voor groei in je carrière.

Wat is een Master in International Business Administration? Internationale bedrijfsadministratie komt steeds meer voor als de globalisering toeneemt. Deze graad kan u de vaardigheden bieden die u nodig hebt om de technologie en logistieke vooruitgang te begrijpen die nodig zijn voor een internationaal bedrijf. Het kan u helpen bij het bereiken en behouden van klanten en klanten over de hele wereld, en u een nieuw inzicht geven in de strategische planning die nodig is voor marketing, financiën en human resources voor een wereldwijd succes.

De voordelen van een Master in International Business Administration zijn vaak niet alleen van toepassing in uw zakelijke sfeer, maar ook in uw persoonlijke leven. Leer hoe u diplomatiek door verschillende culturen kunt navigeren, hoe u logistiek en handel moet beheren en hoe u mensen het meest effectief kunt bereiken via technologie.

De kosten van een masterdiploma zijn afhankelijk van zowel de school als de regio. Contact opnemen met de scholen waarin je het meest geïnteresseerd bent voor een samenvatting van de kosten, is een goed begin.

Nieuwe carrièremogelijkheden kunnen zich voordoen wanneer u een Master in International Business Administration behaalt. Misschien word je geroepen om in een zakelijke omgeving te werken als directeur marketing of human resources. Of u kunt ervoor kiezen om uw eigen adviesbureau te starten of te schrijven voor een zakenmagazine. Kleine bedrijven kunnen daar ook van profiteren; je zou kunnen besluiten om je eigen bedrijf internationaal te laten groeien of misschien je hulp te verlenen aan de startup die kan uitgroeien tot de wereldwijde leider van de volgende generatie.

Cursussen in internationale zakelijke administratie worden aangeboden aan de meeste hogescholen en universiteiten, en velen bieden een masteropleiding. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.