Keystone logo

13 Master Opleidingen in Economische studies Boekhouden Internationale Accounting 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Boekhouden
  • Internationale Accounting
Vakgebieden
  • Economische studies (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Economische studies Boekhouden Internationale Accounting

Een master of science is een diploma die kan worden verdiend na de voltooiing van een bacheloropleiding in een gerelateerd veld. Terwijl een MSc een extra twee jaar scholing kan verdienen, kan het helpen om afgestudeerden als deskundigen op hun vakgebied te kwalificeren en kan leiden tot professionele kansen die de geleerden helpen bij hun voorlichting.

Wat is een MSc in International Accounting? Dit academische programma biedt studenten een gevorderd onderwijs in financiën, economie en boekhouding vanuit een globaal perspectief. Studenten worden aangemoedigd om problemen met een internationale focus te bestuderen en aan te pakken en innovatieve oplossingen te creëren voor de uitdagingen waarmee mondiale bedrijven kunnen worden geconfronteerd. Geleerden in dit programma kunnen klassen in het financieel beheer van het bedrijfsleven, risicomanagement van het treasury, globale boekhoudkwesties, strategisch prestatiebeheer en governance van de financiële markten.De meeste MSc-programma's vereisen ook studenten om een ​​onderzoeksproject of een proefschrift af te ronden die het behalen van hun vakgebied toont om hun programma af te ronden.

Het behalen van een master of science is een indicator dat afgestudeerden de inzet en toewijding hebben die nodig zijn om hard te werken en te studeren voor twee jaar of meer om hun doelen te bereiken. Dit kan helpen potentiële werkgevers laten zien wat een afgestudeerden kan zijn op de werkplek.

MSc-programma's kunnen anders kosten afhankelijk van de universiteit of de universiteit, evenals hoe lang het studenten nodig heeft om de vereiste cursussen af ​​te ronden. Studenten kunnen in aanmerking komen voor financiële steun of beurzen om de kosten van hun postgraduaat te compenseren.

Afgestudeerden die een MSc in International Accounting behalen, kunnen werken in traditionele financiele rollen, zoals accountants, accountants, en tax managers.Er zijn echter ook meer uiteenlopende posities beschikbaar voor internationale afgestudeerden, zoals risicomanagement, publieke en private sector financiën, beleggingsanalyse, commodities trading en commercial banking. Omdat deze graad een internationale focus heeft, worden de studenten afgestudeerd met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te werken in financiën op wereldwijde schaal.

Veel scholen bieden online en deeltijdse schoolopleidingen, zodat degenen die in afgelegen gebieden wonen hun opleiding verder kunnen bevorderen. Om vandaag te beginnen met het behalen van je master's degree in internationale accounting, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.