Keystone logo

13 Master Opleidingen in Rechtenstudies Studies ondernemingsrecht Intellectuele eigendomsrecht 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Rechtenstudies
  • Studies ondernemingsrecht
  • Intellectuele eigendomsrecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Rechtenstudies Studies ondernemingsrecht Intellectuele eigendomsrecht

Een Master in de Rechten biedt gespecialiseerde opleidingen voor mensen met een licentiaat in de rechten, of ze nu professioneel of niet-gegradueerd zijn, of die in verwante gebieden. Sommige bedrijven en bedrijven eisen dat dit diploma wordt toegelaten tot de juridische praktijk.

Wat is een Master in Intellectual Property Law? Juridische en zakelijke studies mengen om studenten een goed afgerond begrip van zowel het nationale en internationale eigendomsrecht als de markten van vandaag. Leer de details van handelsgeheimen, auteursrechten, patenten en handelsmerken met deze zeer gespecialiseerde graad. De steeds groter wordende technologische wereld vereist dat de wet zich voortdurend aanpast aan het veranderende landschap. Leren over intellectueel eigendomsrecht in cyberspace kan alleen maar helpen bij de carrière van de kandidaat-student.

Intellectueel eigendomsrecht studenten kunnen hun analytische en onderzoeksvaardigheden, onafhankelijk kritisch denken en communicatieve vaardigheden aanscherpen. Niet alleen kan dit wetenschappers helpen bij hun rechtspraktijken, maar ook bij hun vermogen om informatie te vinden die te maken heeft met zowel juridische als zakelijke aangelegenheden in eigen land of internationaal.

De meeste programma's hebben twee jaar nodig om te voltooien, hoewel de kosten variëren afhankelijk van de universiteit. Een snelle zoekopdracht moet de nodige informatie bieden om een ​​geïnformeerde financiële en academische beslissing te nemen over het beste programma voor elke student.

Een Master in Intellectueel Eigendomsrecht kan uw CV verhogen in een concurrerende wervingspool, en veel wervingsmanagers zoeken specialisten in specifieke soorten wetgeving. Zelfs degenen die alleen algemene raad geven, kunnen profiteren van de opgedane kennis, omdat de meeste advocaten een bepaald aspect van intellectuele eigendomsrechten in hun carrière tegenkomen. Zelfs van de meest algemene advocaat wordt vaak verwacht dat hij verschillende aspecten van internationaal eigendomsrecht kent in het omgaan met zakelijke aangelegenheden. Specifieke functiebenamingen omvatten een advocaat voor intellectueel eigendom en een octrooigemachtigde.

Verschillende universiteiten van over de hele wereld bieden online en persoonlijke programma's met aandacht voor intellectueel eigendomsrecht. Zoek voor de volgende stappen naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.