Keystone logo

62 Master Opleidingen in Technologiestudies Technologie-innovatie Innovatiemanagement 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technologiestudies
  • Technologie-innovatie
  • Innovatiemanagement
Vakgebieden
  • Technologiestudies (62)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technologiestudies Technologie-innovatie Innovatiemanagement

Een Master of Arts is een postgraduaat. Het wordt toegekend aan studenten die een vakgebied bestuderen in de loop van een tot twee jaar. De opleiding rust studenten uit voor loopbaanontwikkeling. Het biedt ook de academische basis voor het nastreven van een doctoraat.

Wat is een MA in Innovation Management? Het innovatiegebied van onderzoek moedigt creatieve denkwijzen aan. Deelnemers kunnen de knowhow ontwikkelen om de private en publieke sectoren te helpen profiteren van nieuwe kansen op de markt. Studenten kunnen leren om geavanceerde ideeën, producten, diensten en processen te identificeren en ontwikkelen. Ze kunnen leren hoe ze een idee van concept tot implementatie moeten beheren. Deze programma's brengen over het algemeen individuen uit een breed scala van disciplines samen, zoals journalistiek, rechten, mode en marketing. Afhankelijk van het programma kunnen studenten toezicht houden op een onderzoeksproject of deelnemen aan een externship bij een bedrijf of openbare instantie.

Studenten die een masterdiploma in innovatiebeheer volgen, kunnen waardevolle vaardigheden ontwikkelen, waaronder risicobeheer, creatief denken en probleemoplossing. Deze kwaliteiten zijn niet alleen nuttig in het dagelijks leven, maar ook zeer gewaardeerd door potentiële werkgevers.

De lengte van het programma en de locatie van de school beïnvloeden de kosten van het onderwijs. Het is het beste om contact op te nemen met de instellingen voor meer informatie over vergoedingen en onkosten.

Innovatiemanagement is een nieuw veld met een groeiende vraag. Veel bedrijven, organisaties en bedrijven zijn op zoek naar getalenteerde individuen die hen kunnen helpen een concurrentievoordeel te behalen. Met veranderingen in de economie en technologische vooruitgang, kunnen personen met een masterdiploma op dit gebied volop kansen op werk vinden. Afgestudeerden zijn goed geschikt voor leidinggevende en leiderschapsrollen. Een paar loopbaantrajecten zijn innovatieonderzoek, merkbeheer en onderzoek en ontwikkeling. Een afgestudeerde kan een technologieportfoliobeheerder, R & D-manager of ideeënbeheerspecialist worden.

Een op internet gebaseerd curriculum is ideaal als u een flexibel schema en gemakkelijke toegang tot hoger onderwijs nodig heeft. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.