Keystone logo

90 Master Opleidingen in Business Studies Ondernemerschap Innovatie en Ondernemerschap 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Business Studies
  • Ondernemerschap
  • Innovatie en Ondernemerschap
Vakgebieden
  • Business Studies (90)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Business Studies Ondernemerschap Innovatie en Ondernemerschap

Het duurt een speciale set van vaardigheden om een ​​nieuwe zakelijke of project opstarten. Niet iedereen heeft de geschiktheid of de moed om het onbekende te verkennen. Degenen met een Master in innovatie en ondernemerschap zijn uitgerust met de kennis en het trainen van bedrijven nodig hebben om ideeën te ontwikkelen tot kansen en het bereiken van nieuwe markten.

&nbsp

Wat is een Master in innovatie en ondernemerschap? Het is een geavanceerde graad dat de vaardigheden van getalenteerde professionals buiten de graduate niveau verhoogt. Het richt zich ook op het creëren van de leiders die bereid zijn om risico's te nemen en ontdek de nieuwe ideeën zijn. Cursussen bestaat vaak uit een beoordeling van de fundamentele zakelijke onderwerpen met inbegrip van organisatorische structuren, financiën, economie en recht. Geavanceerde onderwerpen gaan met het ontwikkelen van business plannen, project management, onderzoek, productontwikkeling en strategische marketing. Studenten kunnen kiezen zich te richten op een specifieke bedrijfstak of technologie.

&nbsp

Zoals afgestudeerden, studenten bereid zijn om nieuwe ideeën te evalueren en selecteren van de meest winstgevende voor verdere ontwikkeling. Deze programma's verbeteren de communicatie en redeneren mogelijkheden van afgestudeerden door zich te richten de inspanningen op het creëren van de plannen en het zien van projecten tot aan de oplevering. De stappen voor succesvolle innovatie worden geleerd, en studenten kunnen knutselen, te verkopen en te lanceren nieuwe business ideeën. Leerlingen weten hoe ze de financiering te verwerven en manoeuvreren door de valkuilen van de regelgevende processen.

&nbsp

De kosten van een Master in Innovatie en Ondernemerschap programma varieert afhankelijk van de universiteit. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de opnames afdelingen van hun instellingen van de keuze voor meer informatie over vergoedingen en collegegeld. De meeste programma's zullen ten minste twee volle jaren van studie vereisen. De kosten van levensonderhoud en materiële kosten moet ook van tevoren worden gepland.

&nbsp

Na afronding van hun opleiding, afgestudeerden zijn klaar om het werk werking als projectleiders en onderzoekers. Velen vinden het dienstverband met technologische bedrijven begeleiden van de ontwikkeling van nieuwe software en hardware-instrumenten. Anderen geven de voorkeur aan zelfstandig werken en bent in staat om te beginnen en het beheer van hun eigen bedrijven. Sommigen vinden dankbaar werk als analisten en consultants.

&nbsp

Het is belangrijk om zo veel opties mogelijk verhelpen alvorens over een programma. Voor internationale studenten en werkende professionals, online universiteiten bieden een kwalitatief hoogstaand onderwijs dat past binnen levensstijl beperkingen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.