Keystone logo

38 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Archivistiek Informatiekunde 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Archivistiek
  • Informatiekunde
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (38)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Archivistiek Informatiekunde

Master's degrees zijn beschikbaar voor studenten die een undergraduate opleiding hebben voltooid. Afhankelijk van het studiegebied, kan het programma onderzoek, cursussen en / of een stage omvatten.

Wat is een Master in informatica? Dit type postgraduaat traint studenten in het beheer en de creatie van informatiesystemen. Informatiesystemen zijn overvloedig in het dagelijks leven, dus dat is wat programma's in de informatica bestuderen: hoe, wanneer en waarom mensen informatiesystemen gebruiken in hun persoonlijke en professionele leven. Naast het trainen van studenten in het ethisch gebruik van informatie, omvatten deze programma's meestal zware cursussen over de technologieën die worden gebruikt voor het bewaren en terugvinden van gegevens, waardoor studenten deze systemen kunnen manipuleren om de veiligheid en bruikbaarheid te verbeteren. Concentratieopties kunnen database-engineering, bibliotheekwetenschappen, mens-computerinteractie of analyse omvatten, afhankelijk van het individuele programma en instelling.

Informatiewetenschapprogramma's bieden studenten de geavanceerde tools die nodig zijn om concurrerend te blijven op de hedendaagse arbeidsmarkt. Studenten kunnen leren om informatiesystemen te beheren, databases te manipuleren en relevant onderzoek uit te voeren, wat hen allemaal op weg kan helpen naar een succesvolle carrière in de informatie-industrie.

Technologiegerichte graden kunnen extra kosten met zich meebrengen voor het gebruik van laboratoria en apparatuur, waardoor ze moeilijk te waarderen zijn zonder contact te hebben met het schoolpersoneel. Toekomstige afgestudeerde studenten moeten contact opnemen met de universiteit van hun universiteit voor financiële begeleiding.

De informatie-industrie breidt zich snel uit en afgestudeerden met een Master in Informatiekunde kunnen hiervan profiteren. Als er een gegevensbehoefte is, kunnen studenten een baan vinden, inclusief functies die direct binnen gegevensbeheer of analyses vallen. Afgestudeerden kunnen een loopbaan volgen als systeemanalisten, informatiearchitecten, bibliotheekdirecteuren, analisten voor gebruiksgemak en digitale curatoren. Openbare en particuliere bibliotheekinstellingen zijn populaire werkomgevingen voor afgestudeerden, maar specialisaties bieden ook veelzijdige mogelijkheden op gebieden zoals webontwikkeling en projectbeheer.

Dankzij de toename van online leren, kunt u een Master in informatiewetenschap op uw eigen voorwaarden voltooien als lokale opties niet de flexibiliteit bieden die u nodig hebt. Laat je opleiding voor je werken; zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.