Keystone logo

76 Master Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie Informatietechnologiemanagement 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technologiestudies
  • Informatietechnologie
  • Informatietechnologiemanagement
Vakgebieden
  • Technologiestudies (76)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie Informatietechnologiemanagement

Een master programma is ontworpen voor studenten die al een vierjarige college diploma hebben afgerond. Geavanceerde opleidingen ontwikkelen verder het begrip van complexe theoretische onderwerpen. Het voltooien van een van deze graden vereist normaal gesproken twee extra studiejaren en een origineel onderzoeksproject dat de beheersing van het vak demonstreert.

Dus, wat is een Master in Informatietechnologie Management? Dit zijn zeer geavanceerde programma's die de technologische en analytische mogelijkheden van een student verbeteren. Zij zijn het meest geschikt voor die studenten met sterke wiskunde-, wetenschappelijke of technologische achtergronden, en zij bereiden afgestudeerden op voor carrières die complexe informatiesystemen beheren. Onderwerpen van studie omvatten vaak cybersecurity, data analytics, bedrijfsorganisaties, computer hardware en software. Studenten zetten theorie voor praktisch gebruik door het ontwerpen en creëren van nieuwe informatiesystemen en netwerken van bestaande technologie.

De beheersing van informatietechnologie geeft afgestudeerden de vaardigheden die zij nodig hebben om informatie systemen te bewerken en te bouwen voor productieve doeleinden. Deze afgestudeerden kunnen ook verbeterde leiderschapsvaardigheden krijgen, die hen kunnen helpen om teams van technologische professionals te organiseren en betere resultaten uit IT-afdelingen te produceren. Hun zakelijke kennis stelt hen in staat om inspanningen te leveren naar optimale oplossingen.

De kosten van een opleiding variëren afhankelijk van de door de universiteit geleverde collegegeld. De toelatingsafdelingen van individuele instellingen kunnen aanvullende informatie verstrekken. Studenten moeten ook rekening houden met de kosten van hun levensuitgaven tijdens hun inschrijving.

Na afronding van een geavanceerd diploma, zijn afgestudeerden klaar om de werknemers in te voeren als managers en projectleiders. Ze worden gehuurd door grote bedrijven die hun eigen data- en informatiesystemen hebben. Deze deskundigen houden de infrastructuur georganiseerd en veilig.Sommige afgestudeerden werken ook voor overheidsinstanties en non-profitorganisaties in soortgelijke rollen. Voor degenen die hun variëteit variëren, bieden consultancy banen hen de vrijheid om te werken aan individuele projecten. Sommigen vertrekken zich uit en starten met nieuwe informatietechnologie bedrijven.

Voornemende studenten moeten alle mogelijke opties onderzoeken alvorens te beslissen over een specifiek programma. Veel online universiteiten bieden de meest flexibele en relevante opleiding. Deze programma's zijn ideaal voor internationale studenten of werkende professionals die logistieke moeilijkheden hebben. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.