Keystone logo

132 Master Opleidingen in Technische studies Industriële techniek 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Technische studies
 • Industriële techniek
Vakgebieden
 • Technische studies (132)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Technische studies Industriële techniek

  Een Master in Industrial Management is bedoeld voor studenten die willen cursussen verkennen concentreren op industriële bedrijfsleven en engineering management. Het houden van een geavanceerde graad in dit gebied biedt een concurrentievoordeel in deze extreem veeleisende omgeving.

  &nbsp

  Wat is een Master in Industrial Management? Een Master in Industrial Management leidt studenten met essentiële kennis, zoals de werking en organisatie van industriële processen. De deelnemers zullen ook leren over de elementaire bouwstenen van systeemanalyse, industriële installaties beheer en internationale handel. Studenten kunnen opties uit een uitgebreid aanbod van cursussen die aansluiten bij hun interesses te selecteren; Dit kan onder andere engineering management, internationale beheer van de technologie en menselijke factoren in engineering.

  &nbsp

  Er zijn tal van redenen waarom studenten besluiten om een ​​Master in Industrial Management streven.Het programma leert een verscheidenheid van concepten, waaronder het beheer van informatiesystemen en het internationale beheer van de technologie. Daarnaast is een geavanceerde graad in dit gebied individuen in staat stelt om snel vooruit in overheidsinstellingen, productiebedrijven en rederijen.

  &nbsp

  De kostprijs schommelt, afhankelijk van de instelling, en de cursus duurt tussen één en drie jaar. Het is noodzakelijk voor aankomende studenten aan de school grondig onderzoek om ervoor te zorgen dat het programma boden hun verwachte doelen past.

  &nbsp

  Personen die hun masteropleiding te verdienen zich in hoge vraag voor een aantal posities, zoals een productie-directeur, transport coördinator, systeembeheerder of productie supervisor. Deze kansen op werk worden steeds concurrerend.Studenten zullen een sterkere industriële beheer fundament te ontwikkelen door te leren hoe te communiceren met docenten, studenten en professionals uit de industrie door middel van intensieve leerervaringen.

  &nbsp

  Internationale en binnenlandse opties zijn beschikbaar op een verscheidenheid van universiteiten. Online programma's zijn een ideale optie voor studenten die de hele wereld die hebben beperkte toegang tot een faciliteit. Opties op internet gebaseerde ook tegemoet te komen aan mensen die een flexibele planning vereisen. Om de perfecte de school te vinden voor u, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.