Keystone logo

16 Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Internationale betrekkingen Humanitaire Hulp 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Internationale betrekkingen
  • Humanitaire Hulp
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Internationale betrekkingen Humanitaire Hulp

De master's degree is een geavanceerde referentie die aangeeft dat een student beheersing heeft verkregen over de kernvaardigheden en kennisbasis van een veld. Het volgen van een is vaak een manier voor professionals om hun vaardigheden te onderscheiden voordat ze carrière maken.

Wat is een meester in humanitaire hulp? Het is een universitair diploma dat voortbouwt op meer algemene onderzoeken op het gebied van openbaar beleid en rampenbeheer door studenten de kernvaardigheden aan te leren die nodig zijn om de beste praktijken te begrijpen voor het verlenen van humanitaire hulp buiten het eigen land. Deze vaardigheden kunnen studenten in staat stellen om te helpen institutionele en praktische middelen effectief en ten goede te laten komen aan degenen die getroffen zijn door enige vorm van omwenteling of rampspoed.

Het behalen van een graad in humanitaire hulp betekent leren hoe je middelen efficiënt gebruikt, beheersing van prioriteiten beheersen en begrijpen hoe je informatie van meerdere bronnen kunt assimileren. Die vaardigheden zijn niet alleen nuttig in een humanitaire carrière, maar ze zijn ook nuttig in het leven omdat ze mensen helpen sneller betere beslissingen te nemen.

De kosten van een Master in humanitaire hulp zijn moeilijk te voorspellen. Het hangt sterk af van het formaat van het programma, evenals de locatie. De kosten voor het onderwijs variëren van land tot land en van school tot school.

Afgestudeerden met graden in humanitaire hulp worden vaak gezocht door NGO's en regeringen, evenals door internationale bedrijven. Hun expertise maakt hen tot hoofdkandidaten voor projectleidersfuncties bij rampenbestrijding. Ze kunnen ook de ideale vaardigheden bezitten voor banen als diplomaten. In de particuliere sector kunnen ze naast functies voor projectbeheer ook geschikt zijn voor functies voor kwaliteitsbewaker, technicus en supervisor.

Het vinden van de juiste opleiding is een kwestie van kijken op de juiste locaties. Bekijk online- en fysieke programma's en onthoud dat uw beste opties mogelijk in het buitenland beschikbaar zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.