Keystone logo

15 Master Opleidingen in Architectuurstudies Monumentenzorg 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Architectuurstudies
 • Monumentenzorg
Vakgebieden
 • Architectuurstudies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Architectuurstudies Monumentenzorg

  Een master's degree is een onderwijseenheid open voor studenten op het geleidelijke niveau. Studenten die een opleiding volgen, hebben het potentieel om hun kennis uit te breiden voor het verbeteren van hun loopbaan of ter voorbereiding op doctoraatsprogramma's. Het voltooien van een programma duurt meestal één tot twee jaar.

  Wat is een Master in Historisch Behoud? Deze programma's bieden een grondige studie van de geschiedenis, het behoud van gebouwen en artefacten en de sociaal-economische betekenis van natuurbehoud in een breder kader. Cursus onderwerpen kunnen een technische blik op architecturale inspectie en revalidatie, conceptueel onderzoek en analyse van de impact van behoud, Europese cultuur en erfgoed en stedelijke revalidatie wetten omvatten. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​sterke achtergrond van sociale en historische kennis te gebruiken om een ​​beroep op te doen bij het toepassen van de verworven vaardigheden die nodig zijn voor rehabilitatie-interventies.

  Het behalen van een masterdiploma kan studenten voorzien van veel waardevolle en verkoopbare vaardigheden. Het leren van efficiënte onderzoeksmethoden, het begrijpen hoe te communiceren en te raadplegen als een expert in het veld en het kunnen plannen en organiseren van projecten kan allemaal voordelen opleveren voor studenten die strijden om een ​​hogere functie of permanente educatie.

  De kosten van het starten van een programma kunnen variëren afhankelijk van de locatie van elke instelling en de duur van de cursus. Toekomstige studenten moeten contact opnemen met specifieke scholen voor meer informatie over kosten en vereisten.

  Een Master in Historisch Preservation biedt een unieke kans voor studenten om experts te worden op een gespecialiseerd gebied. Afgestudeerden kunnen een verscheidenheid aan mogelijke carrières verwachten, waaronder onderzoekers in de publieke en private sector, historici, conserveringsadviseurs, projectmanagers voor bewaring, conservering en ontwerpplanners, directeuren voor gemeenschapsontwikkeling, archivarissen, curatoren, evenementcoördinatoren, bibliotheektechnici, specialisten op het gebied van natuurlijke hulpbronnen en docenten.

  Online cursussen, part-time schema's en internationale opties zijn allemaal beschikbaar voor studenten om te verkennen. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.