Keystone logo

1 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Hispanistiek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalstudies
  • Hispanistiek
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Hispanistiek

Internationale activiteiten en zaken is een groeiende veld, veeleisende professionals met de taal en cultureel begrip nodig om te werken in een onderling verbonden wereld. Het aanbieden van een multidisciplinaire aanpak, een Master in Hispanic Studies geeft studenten een breed inzicht in de Latijns-Amerikaanse geschiedenis, cultuur en politiek. Met een diploma in de Latijns-Amerikaanse studies, kunnen studenten beginnen aan een carrière zonder geografische grenzen.

Wat is een Master in Hispanic Studies? Het is een interdisciplinair mate dat de Latijns-Amerikaanse geschiedenis, cultuur en politiek overspant. Afhankelijk studentenrente kan onderzoek worden aangepast aan verschillende focussen passen. Cursussen omvat antropologie, geschiedenis, culturele studies, Latijns-Amerikaanse literatuur en talen, maar ook de politiek en internationale betrekkingen. Tijdens het programma, de studenten ook thema's te verkennen en te onderzoeken theorieën aan een beter begrip van de hedendaagse Latijns-Amerika te krijgen.

Een Master in Hispanic Studies geeft studenten een grondige kennis van Latijns-Amerika. De interdisciplinaire aanpak krijgen studenten een breed inzicht in de historische, culturele en politieke kwesties. Omdat programma's zijn flexibel, studenten zijn in staat om een ​​opleiding te structureren om hun individuele academische interesses.

Programma's worden aangeboden in landen en scholen over de hele wereld, en de kosten lopen sterk uiteen. Voor meer informatie over de kosten en cursusaanbod te leren, zal je nodig hebt om direct te verbinden met scholen aanbieden van de Master in de Latijns-Amerikaanse Studies.

Afgestudeerden met een Master in Hispanic Studies zijn bereid om de wereld van het bedrijfsleven, de academische wereld, of de politiek in te gaan. De groeiende internationale vraag naar tweetalige professionals gekoppeld aan de diepe culturele verstande dat studenten verwerven opent ze een carrière in de hele wereld.Gemeenschappelijke loopbaantrajecten behoren culturele zaken officier, internationale business professional, vertaler, bestuurskundige, opvoeder, import / export specialist, en de internationale betrekkingen professioneel.

Voor studenten die over de Latijns-Amerikaanse onderwerpen zijn gepassioneerd, een Master in Hispanic Studies opent eindeloze carrièremogelijkheden. Of u nu wilt full time of part-time bij te wonen, zijn er programma's om uw schema past. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.