Keystone logo

19 Master Opleidingen in Energiestudies Energietechniek Hernieuwbare Energietechniek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Energiestudies
  • Energietechniek
  • Hernieuwbare Energietechniek
Vakgebieden
  • Energiestudies (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Energiestudies Energietechniek Hernieuwbare Energietechniek

Doorgaans duurt een masterdiploma één tot drie jaar toegewijde postdoctorale studie om te voltooien. Sommige programma's vereisen dat studenten een uitgebreid examen afleggen of een scriptie schrijven samen met het vervullen van een bepaald aantal kredieturen.

Wat is een Master in Renewable Energy Engineering? Het is de studie van de interdisciplinaire vaardigheden die nodig zijn om de technische en economische haalbaarheid van hernieuwbare energiebronnen en -schema's te ontwerpen, optimaliseren en evalueren. Gewoonlijk genieten wiskunde, natuurwetenschappen en ingenieursstudenten met een bijzondere interesse in hernieuwbare energie een postuniversitaire opleiding in duurzame energietechniek. Terwijl ze zich inschrijven voor een dergelijk programma, bevinden studenten zich misschien in cursussen zoals de dynamiek van fluïde energie-apparaten, risico- en betrouwbaarheidsontwikkeling, management van technologie, structurele integriteit en computationele vloeistofdynamica voor hernieuwbare energie.

Veel afgestudeerden ontwikkelen onafhankelijke leervaardigheden die nodig zijn voor voortdurende professionele verbetering en het verkrijgen van nieuwe vaardigheden op het hoogste niveau. Studenten kunnen worden gevraagd om enkele van de grootste uitdagingen waarmee de wereld vandaag geconfronteerd wordt aan te pakken. Ze kunnen leren om grote hoeveelheden informatie te onderzoeken en analyseren en innovatieve ideeën ontwikkelen om deze problemen aan te pakken. Deze vaardigheden stellen afgestudeerden in staat om op een hoog niveau in de samenleving te functioneren.

Als het gaat om postdoctorale graden, kunnen de kosten verschillen, afhankelijk van het programma en de universiteit. Individuen zouden onderzoek moeten doen bij het zoeken naar een geschikte opleiding. Het kantoor van opnames kan meer informatie geven over de kosten van deelname.

Over de hele wereld kan een breed scala aan werkgelegenheid worden verwacht, omdat bedrijven worden gestimuleerd om op zoek te gaan naar hernieuwbare alternatieven voor de huidige fossiele brandstoftechnologieën en deze te ontwikkelen. Omdat de meeste programma's studenten voorbereiden op een loopbaan in de techniek in het algemeen en de hernieuwbare-energiesector in het bijzonder, hebben individuen meestal de kennis en vaardigheden om in aanmerking te komen voor een breed scala aan banen. Afgestudeerden kunnen werk vinden als veldingenieurs, energie-auditors, fabrieksingenieurs, planners voor duurzame energie voor lokale en deelstaatoverheden of integrators van hernieuwbare energiesystemen voor huizen en bedrijven.

Renewable energy engineering-programma's zijn beschikbaar op universiteiten over de hele wereld. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.