Keystone logo

2 Master Opleidingen in Economische studies Investment Handel 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Investment
  • Handel
Vakgebieden
  • Economische studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Master Opleidingen in Economische studies Investment Handel

De studie van Koophandel werkt aan de markt karakteriseren, te kijken naar case studies en economische systemen samen om de belangrijkste factoren van het succes of falen in bepaalde zakelijke activiteiten te identificeren. Afgestudeerden van Master of Commerce programma zal zijn hooggekwalificeerde voor topfuncties in het bedrijfsleven in veel gebieden in de publieke en private sector. Master of Commerce programma's zijn ontworpen om verder onderwijs verkregen tijdens een student 's undergraduate studies en kwalificaties in de richting van hogere specialistische functies in consulting verbeteren, finance, accounting, informatiesystemen, marketing, human resource management, internationaal ondernemen en meer.

Meester van Koophandel studenten vergen doorgaans een tot twee jaar in beslag, en kan een afstudeerproject waarin de student zal hun begrip van de belangrijkste academische concepten en praktische vaardigheden te bewijzen door middel van een individu of groep project omvatten.Master of Commerce programma's zijn beschikbaar op een full-time of part-time studie schema in Europa of Oceanië, in Australië, Nieuw-Zeeland of Spanje. De RMIT University Master of Commerce programma duurt drie semesters en inspireert studenten om hun ideale carrière voort te zetten door hen aan te moedigen om hun studie tot een bepaald gebied van specialisatie op maat.

Als u meer wilt weten over hoe u de vereiste kwalificaties te krijgen om grote posities te landen en uw droom carrière te ontwikkelen in het bedrijfsleven, finance, accounting, marketing, human resources of enig ander gebied dat verband naar Commerce, gewoon naar beneden scrollen en ontdek hoe je kunnen toepassen op een Master of Commerce opleiding, vandaag!