Keystone logo

61 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Theologie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Theologie
  • Theologie
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (61)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Theologie

Een master's degree is een graduaat dat helpt studenten vinden een carrière in hun gebied van studie. Een zekere mate kan worden verdiend aan universiteiten over de hele wereld, en het duurt meestal tussen de twee en vier jaar in beslag, afhankelijk van het programma.

Wat is een Master in Divinity? Dit programma is bedoeld voor studenten die willen minister in een kerk. Na het afstuderen, moeten de leerlingen een diep begrip van de kerk en haar missie hebben, zijn bevoegd in Bijbels Grieks of Hebreeuws, en hebben een verbintenis tot de ontwikkeling van geestelijke volwassenheid in anderen en zichzelf. Kernthema's zijn doorgaans voorzien van theologisch, praktisch ministerie, en bijbelse studies. Andere cursussen kunnen hermeneutiek, Oude en Nieuwe Testament stichtingen, Pentecostal studies, christelijke ethiek, principes en praktijken van het onderwijs en onderzoek en het schrijven van rapporten.

Personen die een godheid mate voordeel na te streven door het bouwen van professionele vaardigheden in staat zijn om een ​​kerk en gemeente te leiden.Ze hebben ook de capaciteit om de theologie principes gebruiken om zelfstandig gevormde oordelen over moderne kwesties in de gemeenschap.

De kosten in verband met het verdienen van een godheid mate zal variëren van de ene plaats naar de andere. De locatie van de school en de duur van het programma zal factor in de kosten. Studenten die willen precies weten wat collegegeld en vergoedingen zullen moeten rechtstreeks contact opnemen met de scholen.

Er zijn een aantal van de carrière mogelijkheden voor mensen met een Master in Divinity. Vooruitzichten onder zijn ministers, leraren en leiders in verschillende pastorale contexten. Kerken en tempels zijn een aantal opties voor de werkgelegenheid, net als de instellingen in de gezondheidszorg, non-profit organisaties, en institutionele omgevingen. Sommige afgestudeerden kiezen om aalmoezeniers in gevangenissen en ziekenhuizen, terwijl anderen kunnen ervoor kiezen om hoogleraar te worden.

Begin uw ministerie onderwijs meteen met behulp van onze database.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.