Keystone logo

26 Master Opleidingen in Algemene studies Global Studies 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Algemene studies
 • Global Studies
Vakgebieden
 • Algemene studies (26)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Algemene studies Global Studies

  Global Studies hanteert een holistische benadering om onze wereld te begrijpen. Het duikt in de sociale, politieke, economische en culturele aspecten van mondiale problemen en onderzoekt hoe deze gemeenschappen en naties beïnvloeden. Door jezelf onder te dompelen in Global Studies krijg je een diepgaand inzicht in de diverse krachten die onze wereld vandaag de dag vormgeven – van mondialisering en klimaatverandering tot migratie en internationale conflicten.

  Enkele veelvoorkomende onderwerpen die u tegen kunt komen zijn: internationale betrekkingen en diplomatie, mondiale economie en handel, mensenrechten en politieke wetenschappen. Je zult waarschijnlijk ook worden aangemoedigd (indien niet verplicht) om een vreemde taal te studeren en deel te nemen aan studieprogramma's in het buitenland, waardoor je uit de eerste hand ervaring opdoet in verschillende culturen.

  Een graad in Global Studies maakt de weg vrij voor een breed scala aan carrièremogelijkheden in verschillende sectoren, waardoor je jezelf in spannende rollen kunt zien, zoals een internationale ontwikkelingsspecialist, diplomaat, beleidsanalist of humanitaire hulpverlener. Bovendien kiezen veel afgestudeerden ervoor om hun kennis en vaardigheden te vergroten door een hogere opleiding te volgen op gebieden als internationale betrekkingen, openbaar beleid of mondiale aangelegenheden.

  Als je een passie hebt voor het begrijpen en aanpakken van mondiale uitdagingen, kan dit vakgebied jouw perfecte match zijn.

  Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.