Keystone logo

27 Master Opleidingen in Professionele studies Gezondheid 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Professionele studies
 • Gezondheid
Vakgebieden
 • Professionele studies (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Professionele studies Gezondheid

  Na het voltooien van hun bachelordiploma kunnen studenten zich inschrijven in een Professional Master programma om hun carrière te bevorderen. Dit pad van de studie is bedoeld om zowel een strenge opvoeding en waardevolle werkervaring op het gebied van de student 's keuze bieden.

  Wat is een Professional Master in Health Studies? Deze graad bereidt studenten voor beroepen op het gebied van gezondheid. Als zodanig is een breed scala aan cursussen over het algemeen opgenomen in het curriculum van lessen over voeding en lichaamsbeweging om de fysiologie en de geestelijke gezondheidszorg. Als ze samen genomen, de cursussen helpen creëren van een basis van het begrijpen van voor elke student, die ze vervolgens kunnen toepassen in praktische situaties tijdens het werk banen of stages voor verschillende gezondheid gerelateerde organisaties. Shadowing gezondheidswerkers geeft studenten de kans om hun niche binnen het gebied te ontdekken en zelfs netwerk voor post-afstuderen carrièremogelijkheden.

  Misschien wel het grootste voordeel te nemen van deze opleiding is het zeer lonend invloed op anderen 'leeft het mogelijk maakt. Met de kennis en ervaring die is opgedaan via deze weg van studie kunnen studenten gaan om een ​​reële impact op de gezondheid en de kwaliteit van leven van hun cliënten of patiënten.

  Elke school het aanbieden van een Professional Master in Health Studies hebben verschillende kosten in verband met de inschrijving en registratie. Meer specifieke informatie over het programma 's kosten kan worden bepaald door contact met de opnames kantoor.

  Een Professional Master in Health Studies kan dienen als kapstok om een ​​breed scala van verschillende carrières. Een van de meest voorkomende toepassingen van deze graad is een carrière in de bedrijfsgezondheidszorg. Afgestudeerden kunnen werken als adviseurs aan human resources afdelingen te zoeken, te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijven en bedrijven zijn op zoek naar het welzijn van hun werknemers met de grootst mogelijke mate.Studenten kunnen ook streven naar werk als gezondheidsrisico accountants te lokaliseren en te minimaliseren ongezonde gewoonten op de werkplaats. Afgestudeerden die besluiten dat ze willen geneeskunde uit te oefenen kan een stevige basis van kennis in plaats voor hun medische school opleiding hebben.

  Studenten voor wie een Professional Master in Health Studies klinkt als een goede pasvorm zijn aangemoedigd om te solliciteren. Onze database van programma's kan u helpen de school die het best overeenkomen met zowel uw planning en uw carrière doelen te vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.