Keystone logo

7 Master Opleidingen in Rechtenstudies Studies geschillenbeslechting Geschillenbeslechting 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Rechtenstudies
  • Studies geschillenbeslechting
  • Geschillenbeslechting
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Rechtenstudies Studies geschillenbeslechting Geschillenbeslechting

Een masteropleiding kan anders gesloten deuren in het carrièrepad van een student openen en zorgen voor extra educatieve groei. Het diploma is ook een noodzakelijke vereiste voor degenen die een PhD willen behalen of voor bepaalde specialismen in het veld.

Wat is een meester in geschillenbeslechting? Het programma leert effectief bedrijfsbeheer en conflictoplossing. Studenten leren deze kennis gebruiken om problemen met individuen, bedrijven, grote groepen en zelfs internationaal op te lossen. Fundamentele cursussen over ethiek, bemiddeling en onderhandeling kunnen vervolgens worden uitgebreid met cursussen die zijn toegesneden op de individuele student. Mogelijke keuzemogelijkheden zijn sociologie, internationale handel, psychologie en economie. De meeste programma's kunnen in één tot twee jaar worden voltooid en vereisen geen wettelijk diploma of LSAT.

Leer bemiddelen, bemiddelen en onderhandelen met deze opleiding. Hoewel deze vaardigheden uitstekend zijn voor conflictoplossing, kan een student deze vaardigheden ook gebruiken op de werkplek en tijdens het interviewen voor posities, het onderhandelen over salarisverhogingen en het kopen van grote ticketitems zoals huizen, om maar een paar mogelijkheden aan te raken.

De financiële toewijding van de deelnemers aan het programma hangt af van het geselecteerde programma. Onderzoek naar de beschikbare programma's zal de meeste financiële vragen beantwoorden die een toekomstige student heeft voordat hij een beslissing neemt.

Een Master in geschillenbeslechting komt vaak ten goede aan iedereen die geïnteresseerd is in de publieke of private sector. Alternatieve geschillenbeslechting banen zijn zowel nationaal als internationaal beschikbaar voor iedereen die deze praktijken in zijn of haar bedrijf of organisatie wil implementeren. Mediators, arbiters of bemiddelaars zijn allemaal levensvatbare carrièresites voor afgestudeerden. Er zijn veel gerelateerde functies beschikbaar voor achtervolging in overheidsorganisaties en rechtszalen of voor rechtzoekenden, zoals echtscheidingsbemiddeling. Bovendien kan de graad deuren openen voor mensen die een advocatuur zonder een diploma in de rechten beogen.

Kies tussen het bijwonen van lessen aan een universiteit of de flexibiliteit van online lessen. Zoek voor de volgende stappen naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.