Keystone logo

50 Master Opleidingen in Natuurwetenschappen Geografische wetenschappen Geo-informatica 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Natuurwetenschappen
  • Geografische wetenschappen
  • Geo-informatica
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (50)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Natuurwetenschappen Geografische wetenschappen Geo-informatica

Voor studenten die willen hun opleiding in geo-informatica verder na het ontvangen van hun bachelordiploma, een Master in GI is een goede weg te nemen. Een master's programma zich verder ontwikkelt analytische capaciteiten en probleemoplossende vaardigheden om studenten voor te bereiden op een verscheidenheid van loopbanen.

Je kunt je afvragen, wat is een meester in het GI? Deze graad richt zich op het begrijpen van de geografische, organisatorische en technische aspecten van geografische informatiesystemen en de wetenschap. Studenten zullen vaardigheden te verwerven in visualisatie van geografische informatie en kaart ontwerp. Voorbeelden van cursussen omvatten visualisatie, analyse en ruimtelijke informatie management. Studenten leren de theorie die wordt ondersteund door individueel design, hands-on oefeningen, en de analyse van taken en projecten.

Een master is gunstig op vele manieren.Afgestudeerden met een Master in GI zal een concurrentievoordeel ten opzichte van anderen in de arbeidsmarkt, en zal worden voorbereid op leidinggevende posities met een hoger loon. Hun opleiding bereidt hen om echte problemen op te lossen, en de analytische vaardigheden geleerd zal helpen op vele gebieden van het leven.

Studenten kunnen hun Meester van geo-informatica verdienen in universiteiten over de hele wereld. Programma lengte kan variëren van school tot school, evenals de kosten van het collegegeld. Onderzoek een aantal scholen en in contact te komen met hen direct om erachter te komen wat uw financiële verplichtingen zou zijn.

Afgestudeerden met een Master in GI zijn voorbereid op vele carrièremogelijkheden. Afhankelijk van hun interesse niveau kunnen mensen ervoor kiezen om te werken in een verscheidenheid van gebieden, waaronder het in kaart brengen en landmeten, resource management, planning en bestemmingsplannen, ecologie en het behoud en de bosbouw en landbouw. Werkgevers zijn onder gouvernementele organisaties, bedrijven, universiteiten en onderzoeksinstituten.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een masteropleiding in geo-informatica moet beginnen met het nemen van de nodige stappen om de juiste school te vinden. Er is een uitgebreide database om de opties te verkennen, en er is geen excuus om het proces te vertragen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.