Keystone logo

0 Master Opleidingen in Gezondheidszorg Reproductieve geneeskunde Genetica 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Gezondheidszorg
 • Reproductieve geneeskunde
Vakgebieden
 • Gezondheidszorg (0)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

  Clear filters

  Master Opleidingen in Gezondheidszorg Reproductieve geneeskunde Genetica

  Degenen die een meer grondige opleiding in hun vakgebied wensen, kunnen een masteropleiding volgen, wat de eerste graad is die studenten kunnen behalen. Een masterprogramma duurt meestal twee of meer jaar om te voltooien en omvat meer inspannend onderzoek en studie dan undergraduate-programma's.

  Wat is een Master in de genetica? Deze opleiding leert geleerden over wereldwijde genetische problemen en bereidt hen voor op de uitdagingen die dergelijke problemen vaak hebben. Het doet dit door middel van cursussen in cellulaire technieken, cel signalering, neurobiologie, immunologie, genetische toxicologie en nog veel meer. Elke klas biedt ervaren wetenschappers een sterker theoretisch kader dat vereist is om competent te presteren in geavanceerde wetenschappelijke loopbanen.

  Van de verplichte vakken wordt verwacht dat de studenten professionele vaardigheden beheersen, zoals gegevensorganisatie, de wetenschappelijke procedure op de juiste manier volgen en omgaan met modern onderzoek en medische technologie. Hoewel de laatste twee van deze zijn ontworpen om cursisten voor te bereiden op een carrière in het veld, kan gegevensorganisatie helpen om dagelijkse taken zoals budgettering eenvoudiger te maken.

  Als het gaat om prijzen, moeten geïnteresseerde individuen hun eigen onderzoek doen voordat ze zich verbinden aan een specifieke school. Collegegeld varieert sterk tussen verschillende instellingen en gastlanden, en deze kunnen korter of langer zijn, afhankelijk van de locatie die een toekomstige student kiest.

  Eén ding waar belanghebbende partijen het meest in geïnteresseerd zijn voordat een opleiding wordt gekozen, is hoe dit hun keuze voor toekomstige carrières zal beïnvloeden. Een master in de genetica biedt een vrij specialistische opleiding, maar toch kunnen afgestudeerden verwachten dat ze een groot aantal banen zullen vinden zodra ze hun opleiding hebben afgerond. Klinisch onderzoekmedewerker, gezondheidszorgwetenschapper, plantenveredelaar en medisch-wetenschappelijk onderzoeker zijn enkele van de banen die het meest verwant zijn aan het diploma, terwijl andere functies zoals universiteitsvoorlichter, medische verkoopvertegenwoordiger en laboratoriumtechnicus nog steeds de vaardigheden gebruiken die in het programma vaak worden aangeleerd.

  Online cursussen kunnen een ideale keuze zijn voor studenten met een drukke agenda, maar mensen die iets traditioneler zoeken, kunnen baat hebben bij het volgen van persoonlijke of zelfs internationale lessen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.