Keystone logo

54 Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Genderstudies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Genderstudies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (54)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Genderstudies

Een meester 's degree is een kans om uit te breiden en te verdiepen één ' s onderwijs in een bepaald vakgebied na zijn afstuderen aan de universiteit. Veel beroepen vereisen een meester 's graad in een gerelateerd veld, zodat studenten met bijzondere carrière doelen in het achterhoofd dit pad van studie moet houden.

&nbsp

Wat is een Master in Gender Studies? Deze graad onderwijst studenten over de complexe kwestie van gender in de moderne samenleving. Elk programma kan een specifieke focus hebben, zoals rechten, maatschappelijk werk of sociologie. Echter, alle genderstudies programma's hebben dezelfde doelstelling voorbereiding afgestudeerden voor zinvolle loopbanen aan de maatschappelijke opvattingen over sekse. Cursussen vaak raken op en op te nemen elementen van de feministische revisionistische geschiedenis, intersectionaliteit theorie en politiek.

&nbsp

Misschien wel het meest opvallende voordeel van het bereiken van een meester 's degree in genderstudies is de verhoogde maatschappelijke bewustwording van het curriculum biedt studenten.Een praktische kennis van gender en de manier waarop het werkt binnen de samenleving kunnen studenten soortgelijke culturele patronen te herkennen en identificeren van onrechtvaardigheid in zijn vele vormen.

&nbsp

De kosten die gepaard gaan met een Master in Gender Studies variëren, afhankelijk van de school 's locatie en grootte. Voor de meest up-to-date schattingen van de inschrijving en registratie kosten, contact programma's rechtstreeks via het Admissions Office.

&nbsp

Veel studenten zullen zich afvragen wat een meester 's degree in genderstudies aan te bieden op het gebied van carrière heeft. Deze graad opent de deur naar een breed scala van beroepen, met inbegrip van voortdurende onderzoek en onderwijs binnen academische kringen, politiek en recht. Geslacht bewustzijn stijgt, meer werkgevers zoeken opgeleide personen met een goed begrip van genderstudies als adviseurs. Hoewel veel mensen die niet hebben besteed tijd aan de studie geslacht beseffen het niet, genderstudies is van toepassing op bijna elk gebied, van media en film studies voor de gezondheid.Gender is overal, en afgestudeerden van deze programma's kan waardevol werk doen waardoor het meer zichtbaar voor het grote publiek.

&nbsp

Genderstudies heeft veel te bieden, en meer en meer studenten zich inschrijft in de programma's elke dag. Gebruik onze doorzoekbare database van scholen om een ​​programma dat past bij uw doelstellingen en belangen te vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.