Keystone logo

5 Master Opleidingen in Bouw Gebouwdiensten Gebouwonderhoud 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Bouw
  • Gebouwdiensten
  • Gebouwonderhoud
Vakgebieden
  • Bouw (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Bouw Gebouwdiensten Gebouwonderhoud

Na het voltooien van een bachelordiploma, kunnen studenten hun opleiding voortzetten door het behalen van een masterdiploma. Hoewel het twee of meer jaar kan duren om het te voltooien, kan het aanvullende geavanceerde onderwijs de student de mogelijkheid bieden zich te specialiseren in een voorkeursgebied van studie.

Wat is een meester in onderhoud van gebouwen? Omdat innovatieve technologie nog steeds wordt geïntegreerd in bouwontwerpen, kan deze geavanceerde graad de afgestudeerden voorzien van de informatie die nodig is om gezonde, energie-efficiënte gebouwen te onderhouden. Naast het bestuderen van duurzame architecturale ontwerpelementen, kunnen studenten ook tijd besteden aan het focussen op hoe mensen omgaan met gebouwomgevingen, en zo de gezondheid en het comfort voor de inzittenden maximaliseren. Andere cursussen binnen de opleiding kunnen gericht zijn op overheidsregulering, bouwcodes en milieueffecten.

Afgestudeerden leren vaak hoe ze de prestaties van gebouwcomplexen kunnen maximaliseren, inclusief het toevoegen van upgrades aan gebouwen die niet oorspronkelijk zijn ontworpen voor efficiënt gebruik van hulpbronnen. Ze kunnen schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden aanscherpen, en het vermogen om complexe technische details uit te leggen aan regelgevers of andere geïnteresseerde partijen die geen technische achtergrond hebben.

De kosten voor het voltooien van een postgraduaat kunnen variëren, afhankelijk van de duur van de opleiding, de locatie van de school, de aangeboden soorten inhoud en of de lessen op de campus of op afstand worden gegeven. De kosten kunnen ook worden beïnvloed, afhankelijk van de reputatie van de school in het gekozen vakgebied.

Afgestudeerden kunnen commercieel vastgoedmanagers, senior bouwingenieurs of onderhoudsdirecteuren worden voor individuele gebouwen tot uitgestrekte complexen met multifunctionele structuren, waarin verschillende generaties technologie zijn verwerkt. Anderen kiezen ervoor om consultants te zijn van architectenbureaus of ingenieursbureaus die gespecialiseerd zijn in nieuwbouw- of renovatieprojecten. In combinatie met een interesse in bedrijfsbeheer kunnen afgestudeerden eigenaar en CEO worden van hun eigen architecten- of ingenieursbureaus. Met een interesse in werken in de publieke sector kunnen afgestudeerden zich aansluiten bij overheidsafdelingen van gebouwen als senior analisten, toezichthouders of compliance-beheerders.

Graduate degrees kunnen worden behaald in persoon, online of in combinatie met stages en mogelijkheden voor studentenadvies. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.