Keystone logo

6 Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijstechnologie Gamificatie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijstechnologie
  • Gamificatie
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijstechnologie Gamificatie

Studenten die een bachelordiploma hebben afgerond, kunnen ervoor kiezen hun opleiding voort te zetten door te werken aan een masterdiploma, hetzij van dezelfde hogeschool of van een andere instelling. Een masterdiploma kan de mogelijkheid bieden om je verder te specialiseren in een voorkeursgebied van studie.

Wat is een meester in gamification? Dit studiegebied kan het ontwerpen en bouwen van interactieve videospellen omvatten, het toepassen van machinaal leren en het integreren van kunstmatige intelligentie als het gaat om gaming, ontwikkeling van 3D-spellen en programmeren van mobiele apps. Veel studenten richten zich ook op het toepassen van gamification-concepten en -theorieën op andere soorten programma's, waaronder training voor kinderen en volwassenen of gedragsaanpassingen, om een ​​meer lonende en effectieve gebruikerservaring te bieden.

Afgestudeerden leren vaak programmeren in verschillende talen terwijl ze hun passie voor gamen omzetten in een carrière. Ze kunnen ook leren om complexe trainingsconcepten te leren en deze te interpreteren in een spelomgeving om betrokkenheid en retentie te versterken. Kritisch denken en probleemoplossend vermogen kunnen worden verbeterd tijdens het nastreven van deze graad.

De kosten voor het behalen van een masterdiploma variëren vaak afhankelijk van de lengte van het programma, de locatie van de universiteit en of het programma persoonlijk of online wordt afgeleverd. Het aantal klassen dat moet worden afgestudeerd, kan van invloed zijn op de totale kosten.

Afgestudeerden vinden misschien lonende carrières als ontwikkelaars van games, hetzij voor een studio of door het zelfstandig runnen van hun eigen bedrijven. Softwarefirma's kunnen afgestudeerden aannemen als digitale ontwerpers of hoofdproductmanagers om games te ontwikkelen of gamingfuncties aan hun bestaande programma's toe te voegen. Degenen met interesse in training kunnen werken als een leerervaringconsulent bij educatieve bedrijven van elke omvang om training te vertalen naar een spelomgeving voor zowel kinderen als volwassenen. Afgestudeerden kunnen ook afdelings- of productmanagers worden voor afdelingen kunstmatige intelligentie of machine learning bij hightechbedrijven of voor overheidsinstanties waaronder militaire organisaties.

Full-time of part-time geavanceerde gamification-studies kunnen online of on-site beschikbaar zijn aan universiteiten die gespecialiseerd zijn in dit beloningsveld. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.