Keystone logo

5 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Franse studies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalstudies
  • Franse studies
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Franse studies

Het behalen van een meestersgraad vereist een inzet voor de academische prestatie. Deze programma's zijn bestemd voor gevorderde studenten die hun loopbaan naar het volgende niveau nemen. In het algemeen zijn er twee jaar voltijdstudie nodig, waarbij deze programma's vaak een origineel onderzoeksproject bevatten om afgestudeerden de mogelijkheid te bieden om het materiaal te beheersen.

Wat is een master in de Franse studie? Het is een opleidingsprogramma op hoog niveau voor studenten van de Franse taal en cultuur. Alhoewel een paar programma's geen frans voor Frans nodig hebben voor het inschrijven, kunnen studenten profiteren van eerdere cursussen in de taal. Het is gebruikelijk dat cursussen op dit niveau volledig in het Frans worden geleerd. Dit verrijkt het begrip van de cultuur en helpt de leerlingen hun communicatievaardigheden verder te ontwikkelen. Onderwerpen gaan doorgaans verder dan alleen de basisgrammatica en spreek lessen uit de lessenklasse. Studenten kunnen de Franse kunst, literatuur en geschiedenis verdiepen.

De nuances van de Franse taal worden beter begrepen door de studie van de algemene cultuur. Studenten leren ook hoe Frankrijk de rest van de wereld dramatisch heeft beïnvloed. Ze ontwikkelen betere analytische en redenerende vaardigheden en kunnen de uitwisselingen tussen culturen kritisch evalueren.

De totale kosten voor een masteropleiding zijn afhankelijk van de opleidingskosten van de instelling en de vereiste studietijd. Studenten moeten ook op kosten kosten tijdens hun school. De toelatingsafdelingen van universiteiten kunnen meer details geven.

Afgestudeerden van een Frans studieprogramma zijn klaar om binnen de internationale arbeidskrachten te komen. Velen vinden banen met bedrijven die in Frankrijk en in heel Europa zijn verbonden. Het vermogen om te communiceren tussen culturen is waardevol, zodat afgestudeerden zakenmanagers en consultants kunnen worden. Sommigen gaan verder in het onderwijs als Franse leraren. Anderen kunnen werk vinden als tolken en gidsen.Zeer professionele personen kunnen in dienst zijn van diplomaten of andere overheidsinstanties.

Het is belangrijk om alle mogelijke opties te onderzoeken alvorens te beslissen over een specifiek programma. Als u schemabeperkingen heeft, biedt een online universiteit vaak de beste middelen om uw educatieve doel te bereiken. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.