Keystone logo

3 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Franse Literatuur 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Literatuur
  • Franse Literatuur
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular education type

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Franse Literatuur

Studenten die hun Bachelor of Science hebben verdiend en willen een meer geavanceerde graad na te streven inschrijven vaak in een masteropleiding. Terwijl de meeste programma's vereisen de verdediging van een proefschrift, de cursus eisen en tijdsbesteding variëren met elke onderwijsinstelling.

Wat is een Master in de Franse literatuur? Hoewel individuele programma's verschillend, vele vergelijkbare componenten. Kandidaten moeten in het algemeen bedreven in het Frans te zijn en hebben een stevige greep van de geschiedenis van het land. Studenten kunnen verwachten meestal om verschillende genres van de literatuur, waaronder fictie, non-fictie, en poëzie te analyseren. Gespecialiseerde cursussen van de studie kan worden uitgesplitst per periode, regio, auteur of onderwerp. Exameneisen kan gangen gebaseerde of zijn op onderzoek gebaseerde, afhankelijk van het programma.

Een Master in de Franse literatuur kan u helpen om vaardigheden die je waarde zal versterken op de werkplek en helpen u het salaris dat u altijd al wilde verdienen cultiveren.Studenten ontwikkelen vaak van onschatbare waarde kritisch denken, communicatie en probleemoplossende vaardigheden die kunnen worden gebruikt bij de analyse of onderwijs van de teksten.

De kosten voor het verdienen van een geavanceerde graad kan variëren van de ene instelling naar de volgende. Met een verscheidenheid aan opties en natuurlijk tijd eisen, elk programma is uniek. Neem contact op met de Admissions Office van het programma dat u interesseert om te informeren over het collegegeld, de financiering, en de beurs kansen.

Hoewel sommige droom om een ​​professor, Meester van de Franse literatuur afgestudeerden hoeven zich niet te beperken tot een carrière in het onderwijs. Veel studenten werken in de internationale vestigingen van de lucratieve sectoren zoals het bedrijfsleven, de wet, en financiën. Marketing en communicatie medewerkers en specialisten zijn populaire keuzes voor pas afgestudeerden. Overheid en diplomatieke opdrachten zijn ook gemeenschappelijke onder de geleerden van de Franse literatuur.

opleiding Een master kan u helpen de kennis en ervaring die je nodig hebt om uw potentieel te maximaliseren te ontwikkelen. Om een ​​die geschikt is voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.