Keystone logo

3 Master Opleidingen in Caen, Frankrijk voor 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Frankrijk
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)Business Studies (0)Duurzaamheidsstudies (0)
  • Economische studies (1)
  • Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Master Opleidingen in Caen, Frankrijk

Caen is een universiteitsstad en commercieel centrum. Deze kleine stad heeft een lange en rijke geschiedenis en is inmiddels herbouwd na D-Day, met weinig van de oude Caen blijven. Er zijn veel voordelen voor studenten die een Master in Caen, de grote studentenpopulatie zorgt voor een bruisende omgeving, zijn er uitstekende musea, en studenten kunnen het gemak van reizen genieten naar andere delen van Frankrijk en de rest van Europa.

Een Master in Caen is een uitstekende gelegenheid voor een hoge kwaliteit van het onderwijs. Er zijn tal van mogelijkheden voor Master in Caen graden in het bedrijfsleven, zoals management, marketing en ondernemerschap, en de mate mogelijkheden ook de sociale wetenschappen, exacte wetenschappen, en beeldende kunst. Met een Master in Caen, hebben de studenten de kans om een ​​sterk professioneel netwerk te ontwikkelen, en het opdoen van internationale ervaring dat potentiële werkgevers waarde.

Blader door de Master in Caen onderstaande programma's om uit te vinden als er een voor u geschikt is. U kunt meer lezen over specifieke programma's en informatie aanvragen direct van de school!