Keystone logo

23 Master Opleidingen in Technische studies Materiaalwetenschappen Fotonica 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technische studies
  • Materiaalwetenschappen
  • Fotonica
Vakgebieden
  • Technische studies (23)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technische studies Materiaalwetenschappen Fotonica

In het algemeen vereist twee jaar full-time studie, een master's degree is de volgende volledige leerprestaties boven het niveau van de bachelor. Masteropleidingen accepteren vaak een beperkt aantal kandidaten, dus studenten moeten hun rangen hoog om hun kans op toelating te verhogen houden.

Wat is een Master in Photonics? Studenten die afkomstig zijn van techniek of natuurwetenschappen achtergronden kunnen cursussen die aangeraakt op luminantie hebben genomen, maar een masteropleiding bereidt ze voor meer diepgaande, gerichte studies over het onderwerp. Cursussen bestaat uit een combinatie van academische analyse van licht-gerelateerde onderwerpen samen met lab activiteiten om de begrippen te oefenen als ze geleerd hebben. Werk is voltooid na individueel als in groepen.

Vacatures worden verbeterd voor afgestudeerde master's als ze zijn beter voorbereid zijn om technische aspecten van lasers, spectroscopie en optica te verwerken.De masteropleiding zal helpen de student te begrijpen zowel de theorie en de toepassing van fotonica, waardoor de afgestudeerde in zowel wetenschappelijke en technische aspecten van de specialiteit de voorbereiding.

De kosten variëren afhankelijk van de school en de locatie. Aanvragers moeten de prijzen van collegegeld en vergoedingen te vergelijken in verschillende instellingen om het programma dat zowel voldoet aan hun budget en educatieve behoeften te kiezen.

Afgestudeerden die in de industrie gaan werken vaak voor communicatie, gezondheidszorg of zonne-energie bedrijven. Zij kunnen ook werk te vinden voor een apparaat fabrikant handling productontwikkeling of als onderdeel van een team om documentatie en marketing inspanningen te vergemakkelijken. In de communicatie-rijk, ze vaak samen met ingenieurs van andere disciplines, zoals burgerlijke en elektrische, en kunnen communiceren met de overheid en de planning ambtenaren. Afgestudeerden die hun opleiding voort te zetten in te voeren specialiteiten van de ontluikende onderzoek geleid door een aantal van 's werelds beste universiteiten.

Scholen die masteropleidingen in fotonica bevinden zich over de hele wereld, maar een aanzienlijk cluster van de kwaliteit van programma's kunnen worden gevonden in Midden- en Noord-Europa. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.