Keystone logo

2 Master Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Journalistiek Fotojournalistiek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Journalistiek
  • Fotojournalistiek
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular education type

Master Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Journalistiek Fotojournalistiek

Vaak gebruikt om geavanceerde kennis en vaardigheden te ontvangen op een bepaald gebied, een master's degree in aanmerking studenten voor het hoger-level banen dan bachelor-opleidingen. De standaard tijd die het kost om het curriculum te voltooien en andere eisen zijn van een tot drie jaar, afhankelijk van de specifieke studierichting.

Wat is een Master in de fotojournalistiek? Een Master in Fotojournalistiek houdt geavanceerde media studies met de nadruk in de fotografie en journalistiek. Het aanbieden van geavanceerde cursussen over visuele storytelling, en rapportage en het schrijven van artikelen voor publicatie, dit soort mate kwalificeert studenten om te werken in een verscheidenheid van communicatie en media-gerelateerde posities. Een intensieve focus ligt op praktische vaardigheden in schieten en het ontwerpen van fotografische projecten, alsmede bewerken en publiceren via verschillende soorten media.

De voordelen van het verkrijgen van een Master in de fotojournalistiek onder meer een brede vaardigheden in de nieuwste praktijken in de fotografie en misschien wel de snel groeiende gebied van digitale media. Een student zal het veld betreden met een sterk verlangen om de actualiteit relais en zullen hun communicatieve vaardigheden te verbeteren voor te bereiden op een loopbaan die het publiek te dienen in kleine gemeenschappen op het wereldtoneel.

Factoren die de kosten van deze programma's kunnen bepalen, zijn de locatie, de duur van het programma en de aard van het curriculum. Wat u kunt verwachten te betalen zal sterk verschillen tussen scholen. Het is belangrijk om goed te onderzoeken en contact opnemen met de administratiekantoren van uw potentiële hogescholen als u vragen hebt.

Carrières in de fotojournalistiek zijn op grote schaal beschikbaar over de hele wereld. Kwaliteit professionals zijn in de vraag van kleine kranten tot grote publicaties en media.Een typische functie zou een fotojournalist, maar kan oplopen tot verschillende carrières zoals digitale redacteuren of andere nieuwe media professionals. U kunt ook verwachten om sneller vooruit als je bereid bent om te reizen zijn. Deze posities worden aangeboden via grotere media.

Fotojournalistiek programma's zijn beschikbaar op universiteiten over de hele wereld. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.