Keystone logo

4 Master Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hospitality Food Service Management 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Toerisme en Hospitality
  • Hospitality
  • Food Service Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hospitality Food Service Management

Na het behalen van een bachelor's degree, zullen de studenten worden gekwalificeerd in te schrijven in een masteropleiding om hun studie voort te zetten. Daarbij zal hen te voorzien van geavanceerde vaardigheden en kennis die het mogelijk maakt afgestudeerden naar rechts springen in een succesvolle carrière in hun vakgebied.

Wat is een Master in Food Service Management? Door het combineren van restaurant exploitatie van kennis en algemene zakelijke operationele kennis, de food service management opleiding bereidt studenten voor op een manager of operator in een restaurant te worden. Cursussen omvatten marketing, budgettering, resource management, en andere vereiste zakelijke vaardigheden, evenals restaurant management skills, zoals interpersoonlijke communicatie, team leiderschap en voedselbereiding eisen.

Masteropleidingen profiteren studenten door hen voor te bereiden voor geavanceerde functies die anders niet mogelijk zou zijn.Hogere salarissen kan worden verdiend en de communicatie en leiderschap vaardigheden die gunstig zijn voor alle aspecten van het leven en werk.

Voordat u zich inschrijft voor een food service management programma, zorg ervoor dat de kosten van de verschillende programma's te onderzoeken. Verschillende scholen, lengtes van de studie, en zelfs het land van de studie zullen allemaal invloed op hoeveel het kost om de opleiding af te ronden.

De meest voorkomende carrière kun je na te streven met een master's degree in food service management is als een restaurant exploitant of de beheerder. Dit veld van de studie is vooral nuttig als u de wens om een ​​ondernemer te worden en begin je eigen eetgelegenheid, maar het is net zo effectief in het nastreven van management posities in bestaande restaurants. Posities zijn onder andere marketing director, exploitant, customer service manager, of catering manager. Het is ook mogelijk om een ​​carrière na te streven als een sanitaire voorzieningen werknemer of een inspecteur voor de volksgezondheid.

Wie geïnteresseerd is in steeds een leider of manager in een restaurant zou moeten overwegen als food service management is goed voor hen is. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.