Keystone logo

27 Master Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Food and Beverage Management 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Food and Beverage Studies
  • Food and Beverage Business
  • Food and Beverage Management
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Food and Beverage Management

De master's degree is bedoeld om worden verdiend na het voltooien van een undergraduate programma. Door in te schrijven, kunt u uw opleiding voort te zetten en voor te bereiden op een succesvolle carrière te beginnen. Master's degree programma's bieden studenten met een meer diepgaande kennis van hun vakgebied en een meesterschap over hun vaardigheden.

Wat is een Master in Food en Beverage Management? Door het bestuderen van voedsel en drank management, worden de studenten voorbereiden op een carrière in het restaurant van het beheer en de exploitatie. Cursussen betrekken zaken essentials, zoals boekhouding, budgettering, resource en time management en marketing. In voedsel en drank beheer in het bijzonder, is er een grotere nadruk gelegd op communicatie met klanten en de specifieke uitdagingen die komen met het runnen van een eetcafe. Minder vaak studenten op dit gebied kan de gezondheid, veiligheid en hygiëne te bestuderen.

Studenten die een master's degree te verdienen in staat zal zijn om meer geavanceerde functies in te voeren en verdienen een hoger salaris dan anders mogelijk. Studenten zijn ook uniek bereid om ondernemer te worden en te beheren of exploiteren van hun eigen restaurants.

Het collegegeld en vergoedingen voor de inschrijving voor een masteropleiding in voedsel en drank beheer varieert met de school en het programma u hebt gekozen. Het land en de duur van de studie zal ook invloed op de kosten. Voordat u een programma kiest, zorg ervoor dat u al uw opties grondig onderzoek.

De meest voorkomende carrière die voedsel en drank beheer afgestudeerden kunnen streven is in restaurant management en administratie. Deze posities zijn onder andere operator, shift manager, directeur marketing, customer service manager, en manager human resource. Hoewel het minder vaak, is het ook mogelijk om een ​​carrière in de sanitaire voorzieningen en de veiligheid, zoals gezondheid inspecteur of sanitaire overleg treden.Als u deze focus kiest, kunt u ook werken in de schepping beleid.

Bent u geïnteresseerd in de exploitatie van een restaurant of catering bedrijf, inschrijven in een eten en drinken management programma. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.