Keystone logo

57 Master Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Food and Beverage Studies
  • Food and Beverage Business
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (57)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business

Een master's degree biedt studenten met vaardigheden die hen op de voorgrond kunnen plaatsen in het personeelsbestand vanwege hun kennis en expertise. De meeste van deze programma's zijn gericht op een specifiek studiegebied en duren tussen de één en twee jaar om te voltooien. Het behalen van een masterdiploma kan studenten helpen slagen in hun loopbaan en hen voorbereiden op extra postacademisch onderwijs.

Wat is een Master in Food and Beverage Business? Deze opleiding richt zich op de bereiding en service van voedsel, samen met toepassingen zoals het runnen van een restaurant en het toezicht houden op de activiteiten van een horecagelegenheid. Studenten kunnen de zakelijke kant van de branche leren, samen met een specifiek interessegebied, zoals wijn, toerisme of catering. Deze graad helpt hen uit te rusten met de belangrijkste aspecten van het succesvol runnen van een voedings- en drankenbedrijf, van planning tot uitvoering.

Studenten die een masteropleiding in de voedings- en genotmiddelenindustrie ontvangen, kunnen een goed begrip krijgen van de activiteiten van een bedrijf. Dit omvat financiële analyse, budgettering en beheer. Deze vaardigheden kunnen studenten in staat stellen zeer goed voorbereid personeel in de horeca in te gaan met kennis van front-end en back-end operaties.

De kosten van een masterprogramma kunnen variëren, afhankelijk van waar een student wil studeren. Iets om te overwegen is hoe lang de cursus is. Met uitzondering van online cursussen, bieden veel scholen richtlijnen over de lokale kosten van levensonderhoud, evenals collegegeld en andere kosten.

Studenten die een Master in Food and Beverage Business behalen, kunnen worden voorbereid om met succes een bedrijf in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie te runnen of ondersteunen. Ze kunnen een loopbaan vinden in eten en wijn, branding, voedselontwerp of catering, met banen zoals salesmanager, directeur van eten en drinken, cateringmanager, hotelmanager en touroperator. Sommige studenten gaan door met het vinden van een loopbaan in de voedingswetenschap en de maakindustrie.

Een aantal universiteiten over de hele wereld bieden een Master in Food and Beverage Business aan. Online cursussen zijn ook beschikbaar voor studenten die hun onderwijs op afstand willen ontvangen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.