Keystone logo

44 Master Opleidingen in Economische studies Financiële Technologie (Fintech) 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Financiële Technologie (Fintech)
Vakgebieden
  • Economische studies (44)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Economische studies Financiële Technologie (Fintech)

Om extra competentie te verwerven in een gekozen vakgebied, volgen veel studenten een masteropleiding. Studenten kunnen een specialiteit uit hun niet-gegradueerde studies selecteren, of de academische graad kan zich in een ander vakgebied bevinden. Bachelor's degrees zijn vaak vereist voorafgaand aan het nastreven van geavanceerde graden.

Wat is een Master in Fintech? Deze graduate degree bereidt studenten doorgaans voor op het werken in de financiële dienstverlening, het aanbieden van producten en diensten via internet of het gebruiken van technologie om financiële producten en hun bezorgkanalen te innoveren. Studenten kunnen zich richten op digitaal bankieren en financieren, elektronische betalingen, online lenen, peer-to-peer leningen, crowdfunding, beleggingen en effectenhandel, plus andere soorten financieel management die kunnen worden geleverd via een computer of mobiele app.

Studenten kunnen geavanceerde programmeervaardigheden leren die van toepassing kunnen zijn op veel technische en technische posities. Ze kunnen ook samenwerkingstechnieken en complexe probleemoplossende vaardigheden leren die hen goed van pas kunnen komen in strategische consultingomgevingen.

De kosten voor het behalen van een diploma kunnen variëren afhankelijk van de duur van het behalen van het diploma, of de cursussen nu persoonlijk of online worden gehouden en de locatie van de school. Voorafgaand aan het kiezen van een masteropleiding, willen studenten misschien naar meerdere opties kijken.

Afstuderen met een masterdiploma in fintech kan leiden tot veel carrièremogelijkheden, waaronder vice-president of directeur van ontwikkelingsafdelingen binnen toonaangevende multinationale banken of financiële instellingen. Online financiële dienstverleners kunnen afgestudeerden inhuren als onderzoeksmanagers of ontwikkelingsdirecteuren, terwijl big-dataprofielen studenten kunnen inhuren als strategische analisten of consulting directors om samen te werken met financiële bedrijven bij het lanceren of bijstellen van hun producten. Afgestudeerden kunnen CEO of president worden wanneer ze hun eigen fintech-bedrijven lanceren om innovatieve financiële producten aan consumenten of bedrijven aan te bieden.

Studenten kunnen geavanceerde graden van universiteiten of technische scholen volgen, hetzij op de campus of via online afstandsonderwijs. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.