Keystone logo

8 Master Opleidingen in Economische studies Financiën Financieel recht 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financieel recht
Vakgebieden
  • Economische studies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Economische studies Financiën Financieel recht

Een master's degree biedt studenten de kans om meer te verdiepen in specifieke gebieden van hun gekozen onderwerp. Studenten die deelnemen aan een masteropleiding hebben vaak mogelijkheden tot interactie met professionals die deskundig zijn op hun vakgebied. Sommige programma's zijn gericht op studenten rechtstreeks uit hun undergraduate programma, terwijl anderen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionals in het achterhoofd.

&nbsp

Wat is een Master in Financial Law? Als u overweegt een carrière als financieel professional of als u al in dienst en wilt u uw vaardigheden verder, zou dit programma een goede match zijn. Onderwerpen van onderzoek kan financieel recht, privaatrecht, internationale handel, corporate finance, corporate governance en structured finance bevatten. Andere onderwerpen kunnen document analyse en interpretatie, de financiële theorie en behavioural finance bevatten. Klassen kunnen dekken bankieren op internationaal niveau, in de instellingen van de detailhandel of de investeringen, en de centrale banken.

&nbsp

Studenten van dit programma genieten van de vele voordelen, waaronder de mogelijkheid om te werken met deskundige instructeurs en getalenteerde professionals die al in de industrie zijn gevestigd. Andere voordelen zijn te vinden in de ontwikkeling van de vaardigheden die het meest gewild bij werkgevers. Deze vaardigheden omvatten document analyse en interpretatie, vertrouwdheid met de wettelijke en reglementaire literatuur en het schrijven technieken die geschikt zijn op dit gebied.

&nbsp

Die individuen die geïnteresseerd zijn in deelname aan het programma moet individueel contact met scholen om collegegeld en de vergoeding schema te krijgen. Deze kosten kunnen variëren van de ene school naar de andere, vooral omdat sommige onderwijsinstellingen bevinden zich over de landsgrenzen heen.

&nbsp

Afgestudeerden zijn goed voorbereid voor banen in de financiële sector, met name die waar diepgaande kennis en goed geslepen vaardigheden zijn vereist.De programma's kunnen resulteren in een zeer gespecialiseerde focus die afgestudeerden voorbereidt op het hoogste niveau banen te houden in investment banking, corporate financiering, handel en beleggingsondernemingen, en het internationale bedrijfsleven.

&nbsp

Personen die zich willen voorbereiden op verder succes in de financiële sector of aan te scherpen een gebied van specialisatie kunnen hun opties te onderzoeken in het programma lijst. Na het lokaliseren van specifieke programma's van belang, vul het voortouw formulier. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.