Keystone logo

35 Master Opleidingen in Economische studies Financiën Financiën en Economie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financiën en Economie
Vakgebieden
  • Economische studies (35)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Economische studies Financiën Financiën en Economie

Het verdienen van een master's degree is het resultaat van een postdoctorale programma. Zij worden typisch afgegeven na een grote hoeveelheid instructeur begeleid onderzoek en samenwerking is afgerond. Deze graad kan bekwaamheid op professionele en technische arena's te meten. In de financiële sector, kan deze mate professionele vaardigheden te verbeteren en stellen individuen onderscheidt van de concurrentie.

&nbsp

Wat is een Master in Finance and Economics? Wat voor soort onderwerpen komen aan bod in dit programma? Binnen de financiële wereld zijn er vele aandachtsgebieden. Deze programma's kunnen slijpen op macro-economisch beleid of de aandelenmarkt. Andere onderwerpen zijn kwantitatieve economie en theoretische of toegepaste economische wetenschappen. Studenten krijgen de tools die ze nodig aan te passen aan veranderingen in het financiële klimaat en theoretische analyse te ontwikkelen.

&nbsp

Er zijn vaak financiële voordelen om deel te nemen aan dit postgraduaat programma, maar de voordelen die verder reiken dan de financiën.Hogere graden niveau zijn vaak gericht op professionals die ontwikkelingen na het afstuderen te verdienen. Deelnemers aan het programma kunnen professionele contacten te krijgen, het uitbreiden van hun bestaande netwerk. Op het hoogtepunt van het programma, de studenten meestal genieten gemakkelijker toegang tot zeer gewilde posities. Deelnemers aan het programma communiceren met professionals die in acht worden genomen in hun vakgebied en kunnen beginnen met een netwerk van collega's ontwikkelen voordat ze afstuderen.

&nbsp

Met onderwijsinstellingen zich in verschillende gebieden van de wereld, kunnen de kosten in verband met de deelname aan deze programma's variëren. Personen die hopen op een programma moet rechtstreeks communiceren met de scholen voor accurate informatie over collegegeld en daarmee verband houdende vergoedingen te wonen.

&nbsp

Na het afstuderen, professionals vinden het vaak posities bij grote instellingen. Jobs ook posten zoals financiële toezichthouder of business analist.Andere werkgelegenheid zijn te vinden in vermogensbeheer, verzekeringsmaatschappijen, het openbaar bestuur en particuliere banken. Sommige takenpakket behoren wealth management, consultancy, en hedging.

&nbsp

Personen die hopen om hun carrière verder te ontwikkelen door middel van verdere onderwijs moet het programmaoverzicht voor meer informatie raadplegen. Wanneer pertinente programma's worden gevonden, vul het voortouw formulier. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het indienen in de hoofdrol vorm.