Keystone logo

4 Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Filosofie, politiek en economie (PPE) 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Sociale Wetenschappen
 • Filosofie, politiek en economie (PPE)
Vakgebieden
 • Sociale Wetenschappen (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Filosofie, politiek en economie (PPE)

  Het verdienen van een master's degree bloot studenten om een ​​wereld van mogelijkheden. Deze bijzondere graden worden soms aangeduid als graduate graden, omdat hun programma's zijn meestal gereserveerd voor degenen die al zijn afgestudeerd en behaalde een bachelor's degree.

  Wat is een Master in Filosofie, Politiek en Economie (PPE)? Deze meerdere lagen graad geeft studenten een uitgebreid overzicht van de drie genoemde vakgebieden. Onderwerpen zoals vergelijkende overheid, vraag en aanbod, ethiek en politieke wetenschappen zal uitvoerig worden besproken. De algemene doelstelling van het programma is om studenten hoe de drie afzonderlijke wetenschapsgebieden beïnvloeden en afwijken van elkaar zien. Aanvullende cursussen in de geschiedenis, sociologie en literatuur kan ook nodig zijn voor het afstuderen van een aantal programma's.

  Degenen die een master's degree te verdienen kunnen verwachten aan een verscheidenheid van voordelen na het afstuderen plukken.Veel studenten, vooral degenen die al in dienst zijn, verdienen hogere salarissen en toegang krijgen tot een toename van het aantal carrièrekansen.

  De kosten van het verdienen van een master's zal afhangen van een veelheid van factoren. Geografische ligging en institutionele tarieven hebben de meest diepgaande invloed op programmakosten. Voor meer informatie, moeten de leerlingen rechtstreeks contact opnemen met hun programma van de keuze.

  Na het behalen van dit diploma, de meerderheid van de afgestudeerden kiezen om te werken in de academische veld. Een groot deel van hen kiezen om hoogleraren of docenten geworden. Zij kunnen ook worden verwacht dat de literatuur publiceren en commentaar op relevante onderwerpen. Veel professoren de voorkeur aan het grootste deel van hun tijd besteden aan het onderzoeken van de verschillende thema's en onderwerpen. Een klein percentage van de afgestudeerden kiezen om te werken voor de overheid, waardoor ambtenaren leveren een belangrijke economische beslissingen.

  U vindt een breed scala aan educatieve mogelijkheden om uit te kiezen als het gaat om het verdienen van deze graad te hebben; sommigen de voorkeur geven om hun diploma volledig online te verdienen. Voor meer informatie over uw opties te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.