Keystone logo

2 Master Opleidingen in Business Studies Familiebedrijf 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Business Studies
 • Familiebedrijf
Vakgebieden
 • Business Studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Popular degree type

  Popular study format

  Master Opleidingen in Business Studies Familiebedrijf

  Een master's degree is perfect voor studenten die hun studies verder in een meer specifieke vakgebied dan een undergraduate programma kan doorgaans. Dit programma is een goede follow-up van een bachelor's degree en duurt meestal tot twee jaar in beslag.

  Wat is een Master in Family Business? Deze opleiding leert geraffineerde zakelijke vaardigheden binnen de context van familie dynamiek. Studenten leren hoe een effectieve financiële strategie, vermogensbeheer portfolio en het beleid voor het uitvoeren van activiteiten te ontwikkelen. Enkele van de belangrijkste aspecten van het familiebedrijf management duidelijk de rollen en verantwoordelijkheden van elk lid, tot oprichting van effectieve communicatie en het creëren van balans tussen zakelijk en gezinsleven. De studenten leren hoe de belangen van de familie met rijkdom overname fuseren tot een sterke toekomst te ontwikkelen voor iedereen.

  Studenten die deze master diploma te verdienen zijn beter voorbereid op de unieke uitdagingen van het bezitten van een familiebedrijf geconfronteerd. Ze begrijpen het belang van het creëren van een evenwichtige familierelaties tijdens het rijden succesvolle zakelijke resultaten.

  Collegegeld en vergoedingen in verband met dit programma variëren tussen instellingen. Neem contact op met de opnames afdelingen van de colleges u geïnteresseerd bent in het bijwonen.

  Het bedrijfsleven en de carrièremogelijkheden na afloop van dit programma kan worden eindeloos. Afgestudeerden zijn in staat om hun eigen familie bediende bedrijven binnen het domein van hun persoonlijke en financiële belangen te starten. Sommige afgestudeerden kunnen investering bedrijven vestigen of financiële diensten verlenen aan particulieren en bedrijven, terwijl anderen leunen in de richting van de technologische industrie of maak productlijnen afgestemd op nichemarkten. Gezinnen hebben de vrije loop over hun toekomst en wat het bedrijfsleven streeft zij wensen uit te oefenen.

  Online programma's zijn beschikbaar voor werkende professionals en degenen die geïnteresseerd zijn in het leren over lange afstand. Door uw zoekopdracht uit te breiden naar online opties zijn, verhoogt u uw zwembad van de universiteiten evenals uw opname potentieel. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.