Keystone logo

48 Master Opleidingen in Technische studies Fabriceren 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Technische studies
 • Fabriceren
Vakgebieden
 • Technische studies (48)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Technische studies Fabriceren

  Manufacturing is een complexe en interdisciplinaire veld, dat engineering, industrieel ontwerpen, materiaalkunde, leiderschap, management en andere vakgebieden bevat. Voor afgestudeerden van een bacheloropleiding in een gerelateerd veld, die verlangen om hun academische kwalificaties te verbeteren, of werkende professionals op zoek naar een carrière verandering of promotie, een Master in Manufacturing zou de perfecte pasvorm. Onder andere, zal Master in Productie studenten een grondige kennis van procesmodellering, intelligente productie, simulatie, engineering optimalisatie, productie-modellering en monitoring, productontwikkeling en modellering en productieplanning en-controle te krijgen.

  Aangeboden op een full time of part time basis, Master in Productie's laatste een tot twee jaar wanneer genomen op een traditionele full time basis.Universiteiten en academische instellingen over de hele wereld - in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Frankrijk, Finland, Zweden, de Verenigde Staten en meer - bieden geaccrediteerde Master in Manufacturing programma. Master in Productie studenten ook vaak de mogelijkheid hebben om zich te concentreren op een aspect of sector van de productie dat hen interesseert, en sommige programma's vereisen de voltooiing van een grondige afstudeerproject.

  Als uw professionele loopbaan zouden kunnen profiteren van de toegevoegde kwalificatie van een Master in Productie, meer over de mogelijkheden voor u beschikbaar, vandaag lees dan!