Keystone logo

1 Master Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Etnomusicologie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Podiumkunsten
  • Muziek
  • Etnomusicologie
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

Master Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Etnomusicologie

Een master's degree is een geavanceerde graad die studenten kunnen volgen na het met succes voltooien van de eisen voor een bachelor's degree. Het behalen van een diploma is een indrukwekkend doel dat individuen in staat stelt om gespecialiseerde kennis en hogere banen te verwerven in hun vakgebied.

Wat is een Master in Ethnomusicology? Met deze graad kunnen kandidaten uitgebreid muziek in een culturele context verkennen en de rol van muziek in de samenleving volledig begrijpen. Veel scholen nemen theoretische, praktische en culturele componenten op in hun programma's. Geleerden kunnen bijvoorbeeld cursussen volgen over dans, theater, geschiedenis, taalkunde, psychologie, antropologie en culturele studies. Graadkandidaten kunnen zich mogelijk ook specialiseren in de muziek en cultuur van een bepaald geografisch gebied.

Een Master in Ethnomusicology kan studenten helpen om een ​​sterke competentie te verwerven op verschillende vaardigheidsgebieden, zoals organisatie en time management. Naast een diepgaand begrip van muziek, kunnen individuen ook bedreven raken in het aanspreken van doelgroepen door middel van creatieve expressie.

Verschillende factoren bepalen de kosten van het volgen van een Master in Ethnomusicology. Twee van de grootste zijn de lengte van het gekozen programma en de locatie. Het is het beste om contact op te nemen met scholen voor de nieuwste informatie over programmakosten.

Muziek is een constant maar divers onderdeel van de maatschappij waar mensen op verschillende manieren interactie mee hebben en zich ermee bezighouden. Als gevolg van deze brede, steeds veranderende dynamiek, kunnen degenen die een masteropleiding op dit gebied voltooien verschillende loopbaantrajecten volgen. Een succesvolle kandidaat kan bijvoorbeeld leraar worden, in een museum werken of helpen met de productie van theatervoorstellingen. Museumcurator, muziekdocent, koordirecteur en cultureel analist zijn allemaal voorbeelden van potentiële functietitels.

Degenen die geïnteresseerd zijn in het voltooien van een Master in Ethnomusicology kunnen programma's vinden over de hele wereld, zowel op de campus als online. Om je masteropleiding te beginnen, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.