Keystone logo

40 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Ethiek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Ethiek
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (40)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Ethiek

Ethiek is een onderwerp dat vooral zoekt antwoorden op de diep filosofische vragen en concepten van goed en kwaad, goed en kwaad, deugd en ondeugd, rechtvaardigheid, en dergelijke. Grote takken van de ethiek zijn onder Applied Ethics, Morele Psychologie, descriptieve ethiek en meta-ethiek.

Hoewel het onderzoek naar die diepe ethische concepten en de herkomst van morele waarden kunnen zeer boeiende, moderne leven van de digitale cultuur en gecompliceerde sociale structuur vraagt ​​hulp van de toegepaste ethiek. Applied Ethics is een tak van de filosofie die zoekt naar manieren om ethische theorie toe te passen real-life situaties. Bijvoorbeeld, het resulteert in het uiterlijk van een groot aantal gespecialiseerde gebieden, zoals Business Ethics, bio-ethiek en Engineering Ethics, die te maken hebben met de hedendaagse morele uitdagingen van de nieuwe technologie en het overheidsbeleid.

Een zekere mate van ethiek en, meer specifiek, in Applied Ethics bereidt een professional, die verantwoordelijk is om de huidige uitdagingen en controverses van de zich snel ontwikkelende wereld te controleren en de vrede in balans te houden. Als je klaar bent voor zo'n uitdagende en verantwoordelijke beroep, aarzel dan niet om meer te weten. Neem een ​​kijkje op de programma's in Ethics wij te bieden hebben en contact opnemen met de desbetreffende persoon aan de universiteit in een klik!