Keystone logo

3 Master Opleidingen in Ontwerpstudies Ergonomie 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Ontwerpstudies
 • Ergonomie
Vakgebieden
 • Ontwerpstudies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Ontwerpstudies Ergonomie

  Een master's degree is een onderwijs graad hoger dan gewoonlijk geeft afgestudeerden een gevorderd begrip van een onderwerp of veld. De succesvolle voltooiing van een bachelor's degree is normaal een eerste vereiste, en het programma duurt meestal tussen de 1-3 jaar in beslag. Na voltooiing wordt het diploma algemeen gezien als een expert in zijn of haar vakgebied.

  Wat is een Master in Ergonomie? Tijdens het programma, kunnen studenten studeren hoe mensen omgaan met de producten, systemen en omgevingen die deel uitmaken van hun dagelijks leven. Meestal gaat het gevorderde studie in de menselijke gezondheid en het gedrag, de identificatie van ergonomische risico's in diverse producten en omgevingen, en een user-centered benadering van producten en systemen de schepping. Sommige programma's kunnen stages en / of een scriptie nodig.

  Ergonomie is een snel groeiende en competitieve veld. Daarom is het verkrijgen van een Master in Ergonomie kunt u een concurrentievoordeel in een interessante en in-demand beroep geven.De gecombineerde kennis die is opgedaan in de menselijke psychologie, fysiologie, systeem- en product design laat vaak afgestudeerden bereid zijn om de complexe uitdagingen van het creëren van een optimaal functionerend wereld aan te pakken.

  Het land van de studie, de keuze van de school en de lengte van het programma alle van invloed op de totale kosten van een master's degree. Neem contact op met de onderwijsinstelling rechtstreeks voor informatie over collegegeld en financiële mogelijkheden hulp.

  Als een getrainde ergonoom, kunnen afgestudeerden in staat zijn om te werken op gebieden als gezondheidszorg, luchtvaart, veiligheid op de werkplek, nucleaire veiligheid en product design. Ze hebben vaak de mogelijkheid om te werken voor grote bedrijven of als consultant in zowel de publieke als de private sector. Een master's degree in de ergonomie is ook vaak de eerste stap te worden gecertificeerd als een geregistreerd ergonoom en / of het verkrijgen van het lidmaatschap van regionale en nationale beroepsorganisaties.

  Het doen van een online master's degree kan een student toestaan ​​dat de flexibiliteit die ze nodig hebben om te combineren studeren met andere verplichtingen, waardoor ze de kans om te profiteren van een internationaal onderwijs, ongeacht hun woonplaats. Voor meer informatie, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.