Keystone logo

56 Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Culturele studies Erfgoedstudies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Culturele studies
  • Erfgoedstudies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (56)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Culturele studies Erfgoedstudies

Verhoog uw verdienvermogen en carrièremogelijkheden met een masteropleiding. Deze geavanceerde academische referenties kunnen je voorbereiden op een doctoraat of op een nieuw vakgebied. De meeste programma's variëren van een tot twee jaar.

Wat is een master in erfgoedstudies? De programma's bieden een diepgaande studie van werelderfgoed, zowel immaterieel als tastbaar. Studiegebieden kunnen variëren van lokaal tot mondiaal en zijn vooral gericht op culturele bewegingen, objecten, tradities en praktijken. Studenten kunnen keuzevakken kiezen om verdere expertise op bepaalde gebieden te verwerven. Het cursuswerk kan multiculturele, meertalige, multi-etnische en multinationale groepen omvatten. De opgedane kennis kan studenten helpen de verschillende culturele verschillen te leren en culturele, politieke en sociale acties te analyseren.

Studenten in een opleiding kunnen veel nuttige vaardigheden aanscherpen. Spreken in het openbaar is een vaardigheid die vele facetten van het leven kan bereiken, van werk tot vrijwilligerswerk tot gemeenschapsbereik. Academische schrijf- en onderzoeksvaardigheden kunnen studenten in de academische wereld en bedrijven helpen.

De kosten van het bijwonen variëren afhankelijk van de instelling, de lengte van het programma en andere factoren. Onderzoek de variabelen voordat je tot een beslissing komt over het juiste programma.

De meeste studenten met een Master in erfgoedstudies volgen een traditionele academische route gericht op onderzoeksprojecten, curating en archivering. Musea en archiefinstellingen bieden mogelijk kansen op werk voor afgestudeerden. Studenten hebben zich ook vertakt buiten de traditionele en nagestreefde banen als public relations-directeuren, omroepen, marketinganalisten en journalisten. Studenten kunnen hun opgedane kennis en ervaring gebruiken om een ​​positieve impact op de wereld en het verbonden wereldwijde netwerk te hebben door middel van belangenbehartiging, beleid en informatieverspreiding.

Studenten kunnen kiezen tussen wonen in het buitenland, lokaal studeren of zelfs profiteren van de flexibiliteit van een online klaslokaal. Begin het proces met een zoekopdracht voor je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.