Keystone logo

35 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Engelse studies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalstudies
  • Engelse studies
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (35)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Engelse studies

Een masteropleiding is bedoeld voor studenten die hun bacheloropleiding al hebben afgerond, maar willen nog steeds academische vaardigheden ontwikkelen. Deze programma's vereisen typisch een of twee jaar meer voltijdse studie. Om af te studeren, moeten studenten meestal een definitief project afleggen dat competentie toont met cursusmateriaal.

Dus wat is een master in de Engelse studie? Het is een opleiding die het begrip van de Engelse taal en de impact ervan bevordert. Onderwerpen van studie bevatten vaak een grondige analyse van de oorsprong en de etymologie van de taal, evenals de globale impact ervan. Studenten kunnen leren over dominante westerse culturen die Engels hebben aangenomen en de manier waarop het moderne zaken, politiek, wet en kunst beïnvloedt. Veel van de cursussen kunnen kritische lees- en schrijfoefeningen bevatten.

Tijdens het uitvoeren van onderzoek ontwikkelen studenten hun analytische en kritische denkvaardigheden.Ze worden geleerd om informatiebronnen te overwegen en nuances van betekenis en authenticiteit te evalueren. Studenten kunnen veel betere schrijvers worden en hun publieke spreekvaardigheden verbeteren, omdat ze technieken ontwikkelen om publiek te informeren en te overtuigen.

Onderwijskosten zijn afhankelijk van de instelling. Degenen die geïnteresseerd zijn, moeten contact opnemen met de toelatingsafdelingen van de universiteiten die in aanmerking komen. Studenten worden ook aangemoedigd om te reizen voor reiskosten en verblijfskosten tijdens het college.

Na afloop van een van deze programma's kunnen afgestudeerden de arbeidskrachten binnenkomen die zijn voorbereid op banen die duidelijke communicatie vereisen. Velen worden opvoeders en hebben opties op verschillende niveaus van openbaar en privé onderwijs. Afgestudeerden kunnen professioneel als bijdragen schrijven in terugkerende publicaties of als freelance journalisten. Sommigen concentreren zich zelfs op het creëren van hun eigen literatuur. Reclamebedrijven kunnen deze professionals ook in dienst nemen in marketing.

Om het juiste programma te vinden is het belangrijk om zoveel mogelijk mogelijkheden te overwegen. U kunt profiteren van online colleges die flexibel zijn om geografische beperkingen te overwinnen. Deze programma's bieden vaak een uitstekende waarde. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.