Keystone logo

46 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Engelse Literatuur 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Literatuur
  • Engelse Literatuur
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (46)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Engelse Literatuur

Na voltooiing van een bachelor's degree, velen ervoor kiezen om hun kennis te vergroten in hun gekozen gebied van de studie met een master's degree. Deze programma's meestal tussen de 1-3 jaar in beslag, vaak met de mogelijkheid om voltijds of deeltijds te bestuderen.

Wat is een meester in het Engels literatuur? Deze graad is populair voor pas afgestudeerden, evenals die met ervaring die hun praktische kennis met een academische fundering te versterken. Een Master in het Engels literatuur is een graduaat die typisch bestudeert geschreven Engels taal verhalen in relatie tot hun literaire en culturele context. Studenten kunnen verschillende werken bestuderen door verschillende auteurs geschreven in verschillende historische perioden. Deze graad combineert typisch literatuurwetenschap, begrijpend lezen en kritiek, taalkunde en philogy. Aan het einde van de opleiding zullen de studenten vaak worden verplicht om te produceren en te verdedigen een schriftelijke academische scriptie over een onderwerp met betrekking tot hun studie.

Een master's degree in het Engels literatuur meestal gaat niet alleen begrijpend lezen, maar het kan ook studenten in staat stellen de ontwikkeling van geavanceerde schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, analytisch vermogen en een goed begrip van hoe je ambachtelijke een succesvol verhaal. Deze vaardigheden voor te bereiden afgestudeerden voor de werkgelegenheid in een scala van gebieden en het creëren van een sterke basis voor verdere academische bezigheden.

De kosten van een master's degree kan sterk variëren op basis van de gekozen school, de ligging en de lengte van het programma. Neem contact op met de specifieke academische instelling collegegeld kosten en financiële hulp te bespreken.

Het invullen van een master's degree in het Engels literatuur kan u toestaan ​​om in aanmerking te komen naar verwante opleidingen op een hogeschool of universitair niveau te leren. Veel afgestudeerden vaak ook werk vinden op het gebied van media, journalistiek, schrijven en publiceren.Dankzij de praktische vaardigheden geleerd in de opleiding, velen ook werk vinden in de reclame, public relations, marketing en een reeks andere ogenschijnlijk minder-gerelateerde gebieden.

De flexibiliteit en de betaalbaarheid van het bestuderen van online is een verhoging van de beschikbare programma's over de hele wereld gemaakt. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.