Keystone logo

8 Master Opleidingen in Talen Engels Engels als Tweede Taal (ESL) 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Talen
  • Engels
  • Engels als Tweede Taal (ESL)
Vakgebieden
  • Talen (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Talen Engels Engels als Tweede Taal (ESL)

De master's degree is een eerste graad graduaat diploma dat volgt op de voltooiing van een bachelor-diploma op het undergraduate niveau. Het biedt een diepgaander onderzoek van een academisch onderwerp dat uiteindelijk kan leiden tot doctorale studies of een professioneel veld kan openen om carrièrebelangen te bevorderen.

Wat is een Master in ESL? Deze masteropleiding biedt training aan degenen die Engels als tweede taal willen onderwijzen. Op dit niveau is er meestal praktisch en professioneel onderwijs, samen met onderzoekscomponenten. De cursussen richten zich vaak op situaties in de klas, lesmethodes, het gebruik van computers en nieuwe technologieën om anderen te helpen taal te leren, onderzoekstools en -methoden en grammatica. Sommigen willen keuzevakken volgen om les te geven aan kinderen, cultuur, literatuur en film.

Studenten die een Master in ESL hebben afgerond, hebben over het algemeen sterke onderwijsvaardigheden verkregen. Ze kunnen ook interpersoonlijke vaardigheden en onderzoeksvaardigheden ontwikkelen. Deze vaardigheden kunnen worden toegepast op de meeste industrieën en beroepen.

De kosten voor Master in ESL-programma's kunnen fluctueren, afhankelijk van de school, de locatie en de lengte van het aangeboden programma. Het kan een tot twee jaar duren om het diploma af te ronden.

Afgestudeerden van Master in ESL-programma's zijn voornamelijk gericht op het onderwijzen van de Engelse taal aan niet-moedertaalsprekers. Ze kunnen posities vinden als leraren in publieke en private instellingen op alle onderwijsniveaus over de hele wereld, evenals in internationale agentschappen en binnenlandse en multinationale privébedrijven. Afgezien van onderwijs kunnen ze ook adviseurs en onderzoekers worden voor uitgevers, scholen en bedrijven; of auteurs van ESL-handboeken of ander lesmateriaal. Andere industrieën waar afgestudeerden werken, kunnen reizen en toerisme, culturele bemiddeling of vertaaldiensten zijn.

Masteropleidingen in ESL zijn wereldwijd beschikbaar als campusgebaseerde of online leeropties en kunnen de twee ook combineren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.