Keystone logo

153 Master Opleidingen in Energiestudies Energietechniek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Energiestudies
  • Energietechniek
Vakgebieden
  • Energiestudies (153)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Energiestudies Energietechniek

Een divers gebied van engineering, die zich bezighoudt met energie-efficiëntie en diensten, facility management, installatietechniek, milieu-compliance en alternatieve energie, wordt Energietechniek snel groeien als de wereldwijde vraag naar energie stijgt exponentieel elk jaar. Master in Energie-studenten leren over de macro-implicaties van hun werk, het wegen van de milieu-en nadelen van bepaalde energiebronnen, terwijl steeds experts in de praktische aspecten van het benutten, het gebruik en de distributie van energie uit verschillende bronnen.

Master in Energie-studenten kunnen kiezen zich te specialiseren in een aantal specifieke gebieden, zoals kernenergie, Energie Optimalisatie voor Gebouwen, Turfgrass management, milieubeheer, Olie en Gas Engineering and Sustainable Energy.Bouwen op kennis en in een bachelors graad in een technische gebied gevestigde vaardigheden, een Master in Energie Techniek blijft fundamenteel cursussen in geavanceerde wiskunde en natuurkunde, in combinatie met gerichte cursussen in het doelgebied van de concentratie. Beschikbaar aan universiteiten en instellingen in Afrika, Amerika, Azië, Europa en Oceanië, er zijn tientallen geaccrediteerde Master in Energy ingenieurswetenschappen programma's om uit te kiezen, allemaal voorzien van goed opgeleide en ervaren medewerkers.

Voor meer informatie over Master in Energy engineering programma's te leren, gewoon naar beneden scrollen en klikken om meer te lezen. U kunt informatie aanvragen rechtstreeks van de school te worden gestuurd in slechts een minuut met behulp van de handige web-formulier.