Keystone logo

2 Master Opleidingen in Bouw Elektrische Installatie 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Bouw
 • Elektrische Installatie
Vakgebieden
 • Bouw (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Bouw Elektrische Installatie

  Wat is elektrische installatie?
  Elektrische installatiewerkzaamheden omvatten een breed scala aan elektrotechnische taken, waaronder de installatie, reparatie en onderhoud van elektrische systemen en apparatuur. Deze taken kunnen worden uitgevoerd in huishoudelijke, commerciële en industriële omgevingen. Dit veld kan betrekking hebben op het werken met een verscheidenheid aan elektrische componenten, zoals bedrading, printplaten, verlichtingsarmaturen en schakelapparatuur. Elektrisch installatiewerk kan uitdagend en lonend zijn. Het biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden voor mensen met de juiste vaardigheden en kwalificaties.

  Waarom is de studie Elektrische Installatie belangrijk?
  Het bestuderen van elektrische installatie kan om verschillende redenen belangrijk zijn. Het kan u voorzien van de vaardigheden en kennis die nodig zijn om elektrische systemen en apparatuur veilig en effectief te installeren, repareren en onderhouden. Ten tweede kan het u helpen de complexe werking van elektrische systemen te begrijpen en eventuele problemen op te lossen. Ten slotte kan het bestuderen van elektrische installatie u ook in staat stellen inzicht te krijgen in de nieuwste technologieën en trends in de elektrische industrie, wat nuttig kan zijn als u een carrière op dit gebied wilt nastreven.

  Welke soorten graden zijn er in elektrische installatie?
  Er zijn een aantal verschillende soorten elektrische installatiegraden beschikbaar, afhankelijk van uw opleidingsniveau en ervaring. Als je een middelbare schooldiploma of gelijkwaardig hebt, kun je misschien een associate's degree in elektrische installatie volgen. Dit type diploma duurt meestal twee jaar om te voltooien. Het behandelt de basisprincipes van elektrische theorie en praktijk. Als je een bachelordiploma in een ander vakgebied hebt, kun je misschien een masterdiploma elektrische installatie volgen, wat tot vier jaar kan duren. Dit type diploma biedt meer geavanceerde training in elektrische theorie en praktijk, en kan leiden tot een loopbaan in onderzoek of onderwijs.

  Wat ga ik studeren tijdens mijn opleiding Electrical Installation?
  Tijdens je opleiding elektrische installatie bestudeer je verschillende onderwerpen die te maken hebben met de installatie, reparatie en onderhoud van elektrische systemen en apparatuur. Deze onderwerpen kunnen elektrische theorie, bedradingsmethoden, verlichtingssystemen, schakelapparatuur, stroomonderbrekers en transformatoren omvatten. Je doet praktische ervaring op door laboratoriumwerk en veldwerk, waarmee je je theoretische kennis in de praktijk kunt brengen.

  Wat zijn de carrièremogelijkheden na het behalen van een opleiding Electrical Installation?
  Na het afronden van een opleiding elektrotechniek, zijn er een breed scala aan carrièremogelijkheden beschikbaar op het gebied van elektrotechniek. U kunt werk vinden als elektrisch installateur, reparateur of onderhoudstechnicus in huishoudelijke, commerciële of industriële omgevingen. Je kunt er ook voor kiezen om een carrière in het onderwijs of onderzoek na te streven. Met verdere opleiding en ervaring kun je misschien ook elektricien of projectmanager worden.

  Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.