Keystone logo

44 Master Opleidingen in Economische studies Economie Economische Ontwikkeling 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Economie
  • Economische Ontwikkeling
Vakgebieden
  • Economische studies (44)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Economische studies Economie Economische Ontwikkeling

Een MSc, of Master of Science, is een educatief programma dat ongeveer twee jaar voltijdse studie nodig heeft om te voltooien. Alvorens een MSc-opleiding te starten, moeten de studenten eerst een bacheloropleiding op een vergelijkbaar veld hebben afgerond. Na afstuderen met een MSc, kunnen de studenten hooggekwalificeerde banen vinden die betere compensatie en kansen bieden voor de bevordering.

Wat is een MSc in Economische Ontwikkeling? In dit nagraadse programma nemen studenten cursussen in macro- en micro-economie, kwantitatieve methodes, handelsteorie, politieke economie, globalisering, microfinanciering en modelontwikkeling om de economische theorieën en beleidsmaatregelen beter te begrijpen die de groei en uitbreiding van gemeenschappen over de hele wereld beïnvloeden . Studenten voltooien coursework alsook een einddocument of project om hun expertise in economische ontwikkeling te demonstreren.

Door hun MSc te behalen, krijgen studenten kritische denken, communicatie en innovatieve probleemoplossende vaardigheden die zowel voor hun persoonlijke als professionele leven gunstig kunnen zijn. Afgestudeerden leren ook hoe ze hun kennis op de werkelijke problemen toepassen om effectieve verandering teweeg te brengen.

De kosten voor het behalen van een meestersgraad in de economische ontwikkeling kunnen voor elke leerling en elke school een beetje verschillen. Het is aan te bevelen dat studenten hun specifieke school en programma volledig onderzoeken en indien nodig indienen voor beurzen.

Individuen die afstuderen met een MSc in Economische Ontwikkeling, hebben vaak een grote vraag naar posities als stedelijke planners, ontwikkelingsprojectcoördinatoren en ontwikkelaars voor economische projecten, werken voor lokale of internationale overheden, particuliere ontwikkelingsbedrijven, bouwontwikkelaars of zelfs non-profit en liefdadigheidsinstellingen agentschappen.Veel studenten kiezen ervoor om hun opleiding voort te zetten na afstuderen met een master's degree en een PhD te behalen, zodat ze hun onderzoek en begrip verder kunnen verdiepen.

Het behalen van een MSc kan een trap zijn langs de weg van studenten die hun levensdoelstellingen bereiken. Als u geïnteresseerd bent in het bevorderen van uw opleiding, zoek dan naar uw programma hieronder en contacteer direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.