Keystone logo

32 Master Opleidingen in Rechtenstudies Beleid Economisch beleid 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Rechtenstudies
  • Beleid
  • Economisch beleid
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (32)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Rechtenstudies Beleid Economisch beleid

De grootste acteurs in een economie maken het grootste effect op de algemene marktomstandigheden. Overheden, banken en particuliere maatschappijen moeten strategieën die beperkte middelen toe te wijzen op de meest efficiënte manier mogelijk te maken. Degenen met een Master in de economische politiek over de vaardigheden beschikken deze organisaties afhangen om informatie te analyseren en te creëren effectieve programma's.

Wat is een meester in het economisch beleid? Dit is een geavanceerde graad die de opleiding van studenten buiten de graduate niveau verhoogt. Het richt zich op de belangrijkste theorieën van de economie als ze betrekking hebben op beleidsbeslissingen. Studenten verkennen onderwerpen belangrijk om zowel micro- en macro-economische perspectieven. Aandachtspunten zijn fiscaal beleid, handelsovereenkomsten en publieke programma's. Afgestudeerden zijn in staat om inefficiënties inventariseren en suggesties doen om de functie van grootschalige organisaties te stroomlijnen.

Een afgestudeerde zal geavanceerde kritisch denken en communicatieve vaardigheden hebben ontwikkeld.In aanvulling op de mogelijkheid om de potentiële resultaten van veranderingen in het beleid te analyseren, zijn deze studenten geleerd om gedetailleerde rapporten en presentaties die complexe ideeën te synthetiseren in een overzichtelijke vorm te creëren. Deze programma's geven de studenten ook de mogelijkheid om te beginnen werken met de nieuwste software tools voor het verzamelen en analyseren van gegevens.

De kosten voor een Master in de economische politiek zal afhangen van de instelling de student kiest om te wonen. Het verdient aanbeveling dat de studenten contact op met de opnames afdelingen van scholen wordt overwogen voor meer gedetailleerde informatie over vergoedingen en collegegeld.

Afgestudeerden zijn inzetbaar op vele gebieden. Na het afronden van de studie, veel in staat zijn om door te gaan in hun huidige carrière. Overheden, banken en particuliere maatschappijen alle behoefte aan de diensten van deze afgestudeerden. Ze vinden werk als analisten en consultants. Sommige zijn succesvol in leidinggevende rollen voor openbare programma.Anderen kiezen ervoor om hun studie voort te zetten en te voltooien een doctoraal programma. Deze studenten zijn gekwalificeerd voor een loopbaan in de wetenschap.

Het is belangrijk om zo veel opties mogelijk verhelpen alvorens over een programma. Voor internationale studenten en werkende professionals, online cursussen biedt kwaliteit educatieve mogelijkheden die passen binnen geografische en scheduling beperkingen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.