Keystone logo

61 Master Opleidingen in Economische studies Economie Economie en Bedrijfswetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Economie
  • Economie en Bedrijfswetenschappen
Vakgebieden
  • Economische studies (61)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Economische studies Economie Economie en Bedrijfswetenschappen

Elk bedrijf is uniek, maar ze maken allemaal gebruik van dezelfde basisprincipes om te functioneren. De theorie van vraag en aanbod beschrijft de marktwerking dat elk bedrijf moet onder ogen zien. Bedrijven moeten getalenteerde individuen met een Master in Business and Economics aan een kritische analyse en inzicht te verschaffen.

Wat is een Master in Business and Economics? Het is een geavanceerde graad die twee jaar van post graduate studies vereist om te voltooien. Studenten ontwikkelen het strategisch denken capaciteiten die nodig zijn om te plannen en winstgevende operaties uit te voeren. Deze studenten zijn bereid met de nieuwste theorieën over hoe de economie werkt en worden opgeroepen om uitleg en opties om het topmanagement te presenteren. Ze creëren van strategieën voor het beheer van een bedrijf schaarse middelen op de meest productieve manier mogelijk.

Economie is een breed vakgebied, maar de focus ligt met name op hoe het bedrijfsleven bedrijven functioneren.Studenten verder verbeteren van hun kritisch denken capaciteiten als ze bestuderen hoe de marktomgeving van invloed op de handelingen van particuliere bedrijven. Studenten leren hoe te werken met gemeenschappelijke software tools, en ze technieken voor het verzamelen en analyseren van gegevens te ontwikkelen. Door de voltooiing van hun opleiding, afgestudeerden zijn in staat om hun bevindingen te presenteren en aanbevelingen doen over cursussen van de actie die zal invloed hebben op de winstgevendheid van hun organisaties.

De kosten van deze programma's kan variëren afhankelijk van de instellingen. Studenten moeten contact opnemen met de opnames afdeling van hun schoolloopbaan van de keuze voor meer informatie over specifieke vergoedingen en collegegeld tarieven. Het is ook belangrijk om de kosten van huisvesting, maaltijden en andere kosten beschouwen gedurende de periode van studie.

Met een geavanceerde graad, worden de studenten voorbereid op leidinggevende functies in veel grote bedrijven. Deze professionals worden vaak opgeroepen om perspectief en richting te geven.Hun vaardigheden zijn heel veel terreinen en zakelijke functies van toepassing. Ze vinden werk in de activiteiten, logistiek en marketing. Ze zijn bijzonder goed geschikt voor een loopbaan in de planning en kan het werk organiseren productieprocessen in industriële ondernemingen te vinden.

Het is belangrijk om te beginnen onderzoeken mogelijkheden meteen. Voor veel studenten, de traditionele school klassikale omgeving is niet praktisch. Voor degenen met een geografische of scheduling problemen, online universiteiten bieden vele uitstekende leermogelijkheden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.