Keystone logo

26 Master Opleidingen in Duurzaamheidsstudies Duurzame Economische Studies Duurzaam Ondernemen 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Duurzaamheidsstudies
  • Duurzame Economische Studies
  • Duurzaam Ondernemen
Vakgebieden
  • Duurzaamheidsstudies (26)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Duurzaamheidsstudies Duurzame Economische Studies Duurzaam Ondernemen

Het behalen van een masterdiploma is een veelvoorkomende stap voor studenten die een bachelordiploma hebben behaald in een gerelateerd vakgebied. Deze prijs erkent expertise in een bepaald vakgebied en kan kansen bieden voor hogere functies.

Wat is een Master in duurzaam ondernemen? Een Master in Sustainable Business is een gespecialiseerde graad die studenten de fundamenten van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) leert. Deelnemers leren manieren om sociaal en milieubeleid en -processen uit te voeren om sociaal en ecologisch welzijn en economische duurzaamheid te bevorderen. Masterstudenten kunnen vakken volgen in verschillende vakken, zoals duurzame economie en management, natuurlijke en menselijke gemeenschappen, internationale perspectieven in duurzaam ondernemen, opbouw van sociaal kapitaal en industriële ecologie.

Het ontvangen van een Master in Sustainable Business rust individuen met vaardigheden zoals strategisch management, ethisch redeneren, teambuilding en effectieve communicatie. Deze vaardigheden zijn breed toepasbaar en kunnen de vooruitzichten op werk en kansen voor vooruitgang in veel verschillende industrieën verbeteren.

In de afgelopen tien jaar zijn master-graden in duurzaam ondernemen wereldwijd gebruikelijk geworden en er zijn veel programma's op maat om uit te kiezen. Registratie- en inschrijvingskosten kunnen sterk variëren, waardoor het belangrijk is dat sollicitanten rechtstreeks contact opnemen met de school voor gedetailleerde informatie over het programma.

Afgestudeerden met een Master in Sustainable Business kunnen werken voor overheidsinstanties, bedrijven of instellingen voor hoger onderwijs. Deze graad bereidt individuen voor op posities in duurzaamheidsanalyse of -beheer, en rust recente afgestudeerden uit om de professionele wereld te betreden. Duurzaamheidsmanagers kunnen zich richten op specifieke soorten projecten, waaronder supply chain-analyse en "vergroening", monitoring van broeikasgasemissies, duurzame financiering / belegging en naleving van nationale en federale milieuregels.

Individuen die een Master in Sustainable Business overwegen, kunnen kiezen uit verschillende scholen over de hele wereld. Veel instellingen bieden online cursussen en hulpmiddelen voor het leren op afstand, waardoor het voor individuen gemakkelijker wordt om een ​​graad na te streven zonder te hoeven verhuizen. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.