Keystone logo

6 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Duitse studies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalstudies
  • Duitse studies
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Duitse studies

Een master's degree wordt toegekend aan degenen die een geavanceerd onderwijsprogramma hebben afgerond. Beoogd voor studenten die al met een vierjarige diploma hebben behaald, verbetert deze verdere studie begrip op het gekozen vakgebied van de student. Programma's vereisen nog een tot twee jaar werk en een praktische demonstratie van geleerd materiaal.

Wat is een master in de Duitse studie? Deze diploma's zijn voor die afgestudeerde studenten die van plan zijn om professioneel in de Duitse culturen te werken. De geavanceerde opleiding ontwikkelt verder Duitse taalvaardigheden en begrip van de Duitse cultuur. Sommige graden zijn nauwelijks gericht op de analyse van de Duitse taal en specifieke aspecten van de Duitse samenleving. Anderen zijn meer generisch en kunnen worden gecombineerd met business degrees als onderdeel van een dual major. Het merendeel van de cursisten vereist dat studenten vertrouwd zijn met de taal voorafgaand aan het inschrijven.

Veel afgestudeerden kunnen vloeiend Duits spreken tegen het moment dat ze hun studie afronden. Door middel van lees- en schrijfoefeningen leren ze spraakpatronen en specifieke idiomen analyseren. Studenten kennen beter Duitse invloed op wereldpolitiek, kunst, filosofie en technologie.

De kosten voor deze programma's variëren. Degenen die geïnteresseerd zijn, moeten rechtstreeks contact opnemen met onderwijsinstellingen voor tarieven en collegegeld. Voornemende studenten moeten tijdens hun studie ook plannen voor hun woon- en transportbehoeften.

Na afloop van een van deze diploma's hebben afgestudeerden een hoog ontwikkelde en gespecialiseerde vaardigheidsset. Duitse organisaties zoeken vaak naar werknemers die culturele leemten kunnen overbruggen en kansen in andere landen uitbreiden. Deze professionals kunnen rollen als managers en business development professionals voor Duitse bedrijven. Studenten kunnen ook op het onderwijsveld als Duitse taalonderwijzers betreden.Sommigen vinden werk als vertalers of regionale gidsen. De kennis van de Duitse cultuur bereidt ook afgestudeerden voor carrières in marketing voor sommige Europese producten.

Het is belangrijk om zoveel mogelijk mogelijkheden te overwegen alvorens te beslissen over een studieprogramma. U vindt dat online colleges goed werken als u specifieke plannen heeft. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.